Amazone

AMAZONE er en tysk producent af landbrugsmaskiner. De er førende inden for en bred vifte af produktion af maskiner til jordbearbejdning, såning, gødskning, og plantebeskyttelse samt kommunale maskiner til vedligeholdelse af grønne områder og vintertjeneste. Det omfattende produktkatalog har et stort udvalg af blandt andet grubbere, tallerkenharver, rotorharver, rotorgrubbere, valser, såmaskiner, enkeltkorns-såredskaber, liftophængte sprøjter, påhængssprøjter, liftophængte gødningsspredere, påhængsgødningsspredere, plæneklippere samt salt- og sandspredere.

Landbrugsmaskiner fra AMAZONE er kendt for deres holdbarhed og lange levetid. Hos AMAZONE investeres der løbende i teknologisk udvikling for at sikre maksimal ydeevne og præcision. Med et bredt udvalg af maskiner, herunder rotorharver, lift- og trailersprøjter, gødningsspredere og såmaskiner, tilbyder AMAZONE løsninger, der gør arbejdet lettere og reducerer behovet for arbejdskraft og fysisk anstrengelse.

AMAZONEs ambitioner strækker sig tilbage til virksomhedens begyndelse i 1883. Målet har altid været at være markedsdefinerende og producere de bedste maskiner på markedet. De har derfor konsekvent prioriteret kvalitet og teknologi uden at gå på kompromis med skarpe priser. Det gør det muligt for kunder at få adgang til avancerede landbrugsmaskiner uden at gå på kompromis med budgettet. Når du køber AMAZONES landbrugsmaskiner ved GMC Glamsbjerg, er du sikret konkurrencedygtige priser og professionel rådgivning om køb og brug af AMAZONE maskiner.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.