Bogballe

BOGBALLE er en af de førende producenter af spredere: Både gødningsspredere og saltspredere. Hos BOGBALLE udvikles og produceres avanceret teknologi til effektiv spredning af mineralgødning og salt. Med en robust og alsidig spreder, der er nem at styre og manøvre, kan du nemmere sikre et konstant flow i din spredning, mens du arbejder effektivt. 

Hos BOGBALLE er man dedikeret til at producere maskiner i den højeste kvalitet. Det sker efter mange års praktisk erfaring i samarbejde med landmænd verdens over. i Det resulterer i maskiner med optimal funktionalitet, brugervenlighed og design, der matcher de behov, landmændene har, når de skal sikre et godt flow af gødning eller sprede vejsalt. 

BOGBALLE arbejder konstant på at forbedre deres maskiner - selv efter flere års udvikling. Det sker blandt andet i en testhal i Europa, hvor de foretager analyser af gødningsspredning året rundt. Det gør de for at forstå gødningens spredeegenskaber, så de kan udarbejde præcise spredetabeller, du blandt andet kan bruge, når du skal sikre gødningen til markens form. 

Spredevingerne fra en BOGBALLE spreder strækker sig ikke kun over markerne, men også ind i landbruget som helhed. BOGBALLE fortsætter med at producere banebrydende løsninger, så de kan beholde deres centrale position i landbrugs- og vejserviceindustrien med deres gødnings- og saltspredere

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.