Græsslåmaskiner

Få en græsslåmaskine der holder i mange år

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) forhandler vi slidestærke græsslåmaskiner og plæneklippere der oftest er benzindrevne. Men vi kan godt lokkes til at fremvise en el plæneklipper med ledning, en akku plæneklipper der kører på batteri eller en cylinderklipper, også kendt som en håndskubber.

Men skulle du vælge en benzindrevet græsslåmaskine, så er du i den grad hjulpet godt på vej med havearbejdet. Vores græsslåmaskiner kommer nemlig med forhjulstræk, så du ikke behøver selv at skubbe den rundt på hele plænen, men er sikret automatisk fremdrift og stabilitet. De kommer også med elektrisk start, nem indstilling af klippehøjde, antivibrationssystem, skarplister samt bioklip så græsset klippes af flere omgange og findeles til små partikler, hvilket gør opsamling unødvendigt. Herudover kommer maskinerne med ergonomisk og justerbart styr som bidrager til en meget høj kørekomfort og brugervenlighed. Og er du på farten eller er der ikke meget plads at opbevare plæneklipperen på kan styret også nemt foldes sammen.

Hos Glamsbjerg Masincenter hjælper vi dig med at finde den model, der matcher dit behov – og din totaløkonomi - hvad enten det er en elklipper, cylinderklipper, akkuklipper ller en bezindrevet plæneklipper.