Berthoud

Berthoud sprøjter

Franske Berthoud er ikke kun en førende producent af marksprøjter, men også et symbol på kvalitet og pålidelighed inden for landbrugssektoren. Med en historie, der strækker sig tilbage til 1895, har de været førende inden for afgrødebeskyttelse i Frankrig og leveret innovative løsninger til moderne landbrug.

Deres sortiment af marksprøjter omfatter træk-, selvkørende og rygsprøjter, der opfylder behovene for landmænd i alle størrelser og med forskellige arbejdsmetoder. Deres sprøjter er designet til at være pålidelige, manøvredygtige og kraftfulde, hvilket gør dem i stand til at håndtere de udfordringer, som nutidens og fremtidens landbrug står overfor.

Glamsbjerg Maskincenter - Din Partner i valg af Berthoud sprøjter

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi stolte over at være den officielle landsdækkende forhandler af Berthoud sprøjter. Med vores ekspertise og engagement står vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov.

Vores nøje udvalgte produktsortiment sikrer, at hver eneste Berthoud sprøjte, vi tilbyder, ikke bare er et køb, men en investering i dit gårds potentiale. Vi tilbyder ikke kun produkter, men gennem et samarbejde med Schaumann Sprayers også en førsteklasses service og support, der sikrer, at din sprøjte altid yder sit bedste. Kontakt gmc-schaumann@gmc-fyn.dk eller ring til os på 24 60 97 28.

Klar til at tage dit landbrug til næste niveau med Berthoud? Kontakt os i dag for at opdage forskellen, en Berthoud sprøjte kan gøre på din ejendom. Vores dygtige team står klar til at besvare dine spørgsmål og lede dig gennem vores produktsortiment. Send en e-mail til gmc-schaumann@gmc-fyn.dk eller ring til os på 24 60 97 28.