Hjullæssere

En hjullæsser gør arbejdet langt mere produktivt og effektivt. Søger du derfor efter en maskine med mange funktioner, god komfort og høj præstation, så behøver du ikke lede længere end hvad der bydes på i denne kategori. Om så du søger efter en hjullæsser med en effekt på 58 eller 75 Hk, en med lav venderadius, næsten 360 graders udsyn eller brugervenlighed i højsædet, du finder garanteret det helt rette her. Søger du f.eks. efter en hjullæsser med 4WD, så kan du med fordel se på W70C, W80C, W50C TC, W60C TC, W60C Z-BAR eller W50C Z-BAR modellerne fra New Holland.

Arbejder du på et landbrug, en maskinstation, komposteringsvirksomhed eller et stenbrud og du interesserer dig for en hjullæsser med den størst mulige læssekapacitet, så foreslår vi, at du ser nærmere på W110 D, W130D, W170D og W190D modellerne fra New Holland.

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) sidder vi altid klar til at give dig en personlig rådgivning til det rette valg af hjullæsser. Ring derfor meget gerne til os, så vi kan vejlede dig.