Minilæssere & Kompakte Bæltelæssere

En minilæsser er grundet dens styrke, manøvredygtighed og alsidighed en uundværlig maskine i maskinparken. Den er velegnet til tunge løft og transport, men den kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver året rundt. Derfor er det afgørende, at maskinen er kompakt, sikker og  behagelig at arbejde med..

Læssere fra Schäffer er designet til at yde optimalt på trange områder, og der er lagt vægt på pålidelighed og ergonomi. Ligesom alle Schäffers læssemaskiner slår de sig på høj sikkerhed og lave driftsomkostninger. Noget der opfylder behovene hos brugerne. Takket være et bredt udvalg af ekstraudstyr og redskaber er disse maskiner utroligt alsidige.

Schäffers knækstyrede læssemaskiner har i høj grad erstattet de skridstyrede minilæssere i en lang række sektorer, herunder blandt andet entreprenørarbejde, anlægsgartneri og kommuner. Schäffer tilbyder et bredt udvalg af robuste maskiner med lave driftsomkostninger inden for både traditionelle læssemaskiner og teleskoplæssere.

New Hollands pålidelige minilæssere 

New Hollands fulde portefølje af minilæssere og kompakte bæltelæssere er pålidelige arbejdsheste, der kan klare enhver udfordring. Ser man på 300-serien fra New Holland, er den designet omkring dig med pålidelige motorer, der leverer kraftig ydeevne, samtidig med at de bruger mindre brændstof og er nemme at vedligeholde og reducerer dine driftsomkostninger. Tre forskellige hjælpehydraulikpakker giver maksimal alsidighed. Udover den bedste plads, komfort og ergonomi i sin klasse, giver den luksuriøse kabine udsyn hele vejen rundt og reducerer blinde vinkler.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at finde den model, der passer til dit landbrug. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.