Simplicity

En Simplicity havetraktor er udstyret med en kraftfuld Briggs & Stratton motor med topydelse, der giver en ekstra fordel til brugerne. Motoren er kendt for en imponerende styrke og stor kapacitet. Alle Simplicity maskiner er udstyret med fodstyring, hvilket gør dem yderst nemme at manøvrere. Justerbar klippehøjde giver dig kontrol over græsklipningen, og den høje klippehastighed gør det muligt at klippe store områder hurtigt og effektivt, mens plænens struktur forbliver pæn og ren.

Simplicity Zero Turn græsklippere er kendt for deres kapacitet, kvalitet og komfort. Uanset om det er en havetraktor eller en Zero Turn, tilbyder Simplicity et stort udvalg af tilbehør for at imødekomme ethvert behov. Simplicity traktorer er bygget til at holde, og med deres fokus på kvalitet er det en solid investering for fremtiden.

Inden for den lavere prisklasse finder du en klassisk havetraktor i Simplicity Regent SLT 110, der passer perfekt til villahaven. Den har en enestående funktion, og den er konstrueret af høj kvalitet. Med en lav venderadius kan du hurtigt og nemt navigere omkring træer, buske og andre forhindringer i din have, og hjælper dig til en pæn græsplæne.

To halvprofessionelle modeller tæller Simplicity Regent SLT 275 med bagudkast og Simplicity Regent SLT 275 med sideudkast. Det giver dig flere valg afhængig af dine præferencer og behov.

På den professionelle side er Simplicity Broadmoor SYT 410 IS en effektiv havetraktor med komfort i højsædet og fokus på effektivitet. Det ergonomiske komfortsæde, nøglefri betjening, elektrisk klippehøjde, elektrisk servostyring, fartholder, støbejernsforaksel, LED-lys og andre funktioner gør den til en fremragende maskine.

Alle Simplicity-modeller har, udover den slidstærke motor fra Briggs & Stratton, også en solid konstruktion med god affjedring, hvilket sikrer din havetraktors levetid for både maskinen og føreren.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.