Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.
Forside Værksted

Service af landbrugsmaskiner

OPRETHOLD STABIL DRIFT PÅ GÅRDEN MED SERVICE AF DINE LANDBRUGSMASKINER

Med løbende maskinservice og vedligehold af dine landbrugsmaskiner sikrer du ikke blot, at de holder i længere tid. Din maskine vil også yde bedre. Skulle uheldet være ude hjælper vi dig med hurtig reparation, så din drift ikke skal holde stille længere end nødvendigt.

Vi er eksperter i at servicere, vedligeholde og reparere din landbrugsmaskine

Vi klarer alle dine udfordringer med maskinen: Store som små. Vores mekanikere er veluddannede og specialister indenfor New Holland maskiner. De er svært begejstret for frisk luft, og kommer derfor gerne ud til dig eller i marken for at løse problemet. Kontakt os derfor gerne på forhånd for en aftale, inden du kommer med din maskine eller traktor. Så er vi sikre på, at vi er hjemme.

Hvorfor skal jeg servicere min landbrugsmaskine?

I dag er service af landbrugsmaskiner meget mere end olieskift. Det indebærer også smøring, transmissionsolie, filter og opdateringer samt kalibreringer. Sidstnævnte er blandt andet med til, at du undgår udnødvendigt slid på maskinen, og derved reducerer risikoen for dyre reparationer. Hos Glamsbjerg Maskincenter tilbyder vi gennemgående service af din landbrugsmaskine, da dette er med til at forlænge maskines levetid.

Hvornår skal min landbrugsmaskine have service?

Vi anbefaler, at du følger producentens anvisninger til, hvor ofte maskinen skal serviceres. Vi udfører service året rundt, så det passer med, hvornår dine maskiner skal køre. Dog opfordrer vi til, at servicetjekket foretages udenfor højsæsonen, så din landbrugsmaskine er klargjort, serviceret og parat til at komme i marken igen, når sæsonen starter. Kontakt os for at høre mere om service og vedligehold af dine landbrugsmaskine.

Værkfører og New Holland specialist
Nikolaj Haumann

Direkte e-mail:nih@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:54 55 09 30

Nikolaj Haumann

54 55 09 30
Servicetekniker og New Holland specialist
Per Jørgensen

Direkte e-mail:kontakt@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:64 72 14 60

Per Jørgensen

64 72 14 60
Serviceteknikker og New Holland specialist
Damian Slusarek

Direkte e-mail:kontakt@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:64 72 14 60

Damian Slusarek

64 72 14 60

Vælg din have- og parkmaskine

Hos Glamsbjerg Maskincenter tilbyder vi effektiv og omfattende service, vedligehold og reparation af dine have- og parkmaskiner. Se her hvilke have- og parkmaskiner vi er specialister i.

Effektiv reparation af landbrugsmaskiner

Vi forstår vigtigheden af hurtig reparation af din landbrugsmaskine, hvis uheldet er ude. Derfor vil vi arbejde så hurtigt og effektivt som muligt, så du undgår for mange og lange driftforstyrrelser.


Vores serviceteknikere er veluddannede og specialister i at udføre reparationer korrekt, med det nyeste værktøj og i overensstemmelse med højeste standarder. Hvad end det drejer sig om reparation af din traktor, teleskoplæsser eller rendegraver, har vi ekspertisen og evnerne til at løse enhver udfordring.


Kontakt os allerede nu, hvis du vil vide mere.

VIL DU KONTAKTES?

Skriv dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

  Hvad er 1 + 1

  KONTAKT NIKOLAJ FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM

  DIN LANDBRUGSMASKINE

  Ring for et godt tilbud!
  Som værkfører og servicetekniker af landbrugsmaskiner har vi stor erfaring. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Vi garanterer god service og høj kvalitet.

  Du kan bringe selv bringe din maskine til os, vi kan afhente den hos dig, eller vi kan komme til dig og udføre service eller reparation. Det er helt op til, hvad du foretrækker.


  Nikolaj Haumann er værkfører og sevicetekniker med speciale i New Holland maskiner. Han er altid parat til at finde en god løsning. Du er velkommen til at kontakte Nikolaj direkte eller besøge Glamsbjerg Maskincenter på Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg.

  Direkte nummer+45 54 55 09 30
  Direkte e-mail: nih@gmc-fyn.dk

  Comments are closed.

  • Glamsbjerg Maskincenter

   Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

   Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

  • KONTAKT GMC

   Adresse

    Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

   Åbningstider - Butik

    Man - Fre: 07:30 - 16:30
        Lør 09:00 - 12:00
        Søn Lukket

   Åbningstider - Værksted

    Man - Tors: 07:30 -15:45
        Fre: 07:30 - 15:15
        Lør: Lukket
        Søn: Lukket

   Telefon
   E-mail
  • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

   Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.