Müthing

Med omfattende erfaring inden for landbrugssektoren har Müthing specialiseret sig i udviklingen af skræddersyede mulching-apparater, der effektivt imødekommer forskellige forhold og behov. Müthings maskiner er dermed gode til det krævende nedklipningsarbejde.

Müthings pålidelige maskiner med deres innovative konstruktion og effektiv slagleklipper leverer førsteklasses mulchkvalitet og findeling, uanset hvor og hvordan du foretrækker at arbejde. Maskinerne dækker et bredt program inden for arealpleje, lige fra findeling af afgrøderester på landbrugsarealer og knusning af planterester til pleje af grønne områder i både den offentlige og private sektor, såsom kommuner og have- og anlægsvirksomheder. Müthing tilbyder dermed alsidige løsninger, der kan anvendes til klipning af græs, stubbe, majsstrå, rapsstubbe, markkanter, brakland, grønjord og mellemafgrøder.

Müthings mulching-apparater er ikke kun designet med sikkerhed for brugeren i tankerne, men også med hensyn til forbipasserende, der bevæger sig i områder som parker, boligområder og trafikerede veje, hvor maskinerne er i brug.

Produktudvalget fra Müthing inkluderer forskellige maskiner, herunder flagskibet Müthing MU-PRO/F, der med en imponerende arbejdsbredde på 8,6 meter er ideel til større landbrug og maskinstationer. Müthing adskiller sig ved at have fuldt fokus på slagleklippere og opererer desuden med sikkerhedsafstande på to meter til siden samt otte meter for og bag. Alle Müthings maskiner er TÜV-godkendte.

Inden for de større maskiner finder man også modellerne MU-H/S og MU-L/S, der skiller sig ud med deres fleksibilitet. Disse bag- og sidemulchmaskiner kan tilpasses og indstilles til forskellige niveauer af arealpleje, og kravet til traktoren vil variere fra 55 til 130 hestekræfter. 

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.