Kompostkværne

Kompostkværne er, især i de seneste år, blevet yderst populære. Det er nu også smart, at man nemt, hurtigt og effektivt kan komme sit haveaffald til livs ved blot at investere i en sådan maskine, der kværner og snitter haveaffaldet for dig.
Kompostkværne reducerer arbejdstiden og skaber samtidigt muligheden for at kunne genbruge haveaffaldet. Du sparer turen til genbrugsstationen og dermed også betydeligt med tid og besvær. I vores sortiment finder du et udvalg kompostkværne der enten er benzin- eller eldrevne - samt passende tilbehør.
Alt du skal tage stilling til er om du hellere vil investere i en el-drevet eller benzindrevet kompostkværn - resultat er det samme.
De stærke kompostkværne fra STIHL, som du finder i denne kategori kan benyttes til alle naturlige affaldsprodukter fra haven eller husholdningen: Grene, hække- og græsafklip, skræller og andre grøntsagsrester. Selv hårdt træ.
Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) står vi gerne til rådighed med en personlig rådgivning, så du kan tage den helt rette beslutning til valg af kompostkværn.