GMR

GMR er en førende producent af redskaber og maskiner skræddersyet til arbejde under professionelle forhold. Uanset om opgaven kræver at holde parker, veje og anlæg, snerydning, fejning, græsslåning, hækkeklipning eller ukrudtsbekæmpelse, tilbyder GMR et omfattende produktprogram, der nøje er tilpasset professionelle krav og situationer, de skal bruges i.

Hos GMR prioriterer man løbende at udvikle og tilpasse deres produkter for at sikre, at de altid leverer perfekte resultater. GMR leverer redskaber og maskiner til renhold, der er pålidelige og effektive, og imødekommer de høje standarder, som profesionelle brugere kræver når parker, veje og anlæg skal renholdes.

I GMRs produktkatalog findes STAMA-produktlinjen. En moderne serie af alsidige elkøretøjer, lavet til professionelle med krav til køreegenskaber, robusthed og driftssikkerhed. 

Som del af GMRs innovative maskiner til rengøring findes også kraftfulde fejemaskiner, sidebørster og feje-sugeanlæg, der effektivt holder fortove, gangarealer og stier fri for grus, støv og sne.

Indenfor græsudstyr findes rotorklippere og cylinderklippere, der er designet til at passe til næsten enhver type traktor eller redskabsbærer. De er velegnet til klipning og vedligeholdelse af græsarealer i forskellige størrelser.

Knivbjælker og grensave: Maskinerne kan bruges til vandret, lodret eller skrå klipning, vedligehold og beskæring af hække, læhegn og lignende opgaver.

GMR har et også bredt udvalg af sneskrabere tilpasset både kompakt- og landbrugstraktorer og redskabsbærere. De er ideelle til professionel snerydning af stier og veje under varierende forhold.

GMRs konstante udvikling og tilpasning af deres produkter sikrer effektive og miljørigtige løsninger til bekæmpelse af ukrudt uden brug af kemikalier. Ukrudtsbørsterne, ukrudtsbrænderne og varmtvandsanlæg fra GMR er velegnede til montering på kompakttraktorer og redskabsbærere, og de er egnet til både lettere og mere krævende opgaver.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.