Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.
Forside Værksted

Service af entreprenørmaskiner

UNDGÅ DYRE REPARATIONER OG TABT DRIFT MED LØBENDE SERIVE OG VEDLIGEHOLD AF DINE ENTREPRNØRMASKINER

Entreprenørmaskiner udsættes hverdag for store belastninger, og de vil derfor fra tid til anden have brug for reparationer. Vil du det i forkøbet, er det en fordel at have løbende service og vedligehold på maskinerne.

Vi passer på dine maskiner

Hos Glamsbjerg Maskincenter tilbyder vi løbende service og eftersyn på alle entreprenørmaskiner: Hvad end det er en minigraver, hjullæsser eller teleskoplæsser. Vores erfarne serviceteknikere og specialister indenfor New Holland maskiner står klar til at hjælpe dig, så dine maskiner er i optimal stand og klar til at yde deres bedste.

Hvorfor skal jeg servicere min entreprenørmaskine?

Vi ved, at entreprenørmaskiner skal serviceres grundigt. For én enkelt, overset fejl kan have store konsekvenser for både din maskine og din drift. Derfor anbefaler vi hos Glamsbjerg Maskincenter, at du jævnligt har dine maskiner til service. På den måde kan du tage de mindre skader i opløbet, inden de bliver til store og tidskrævende reparationer, der gør, din maskiner holder stille længe.

Hvornår skal min entreprenørmaskine have service?

Det kommer sjældent på et godt tidspunkt, når entreprenørmaskinen bryder sammen. Hos Glamsbjerg Maskincenter står vores serviceteknikere klar til at yde løbende service og vedligehold af dine maskiner. Sådan holder du dine pumper, maskiner og funktionsdygtige og forlænger levetiden, fordi du på den måde kan forebygge slitageskader.

Værkfører og New Holland specialist
Nikolaj Haumann

Direkte e-mail:nih@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:54 55 09 30

Nikolaj Haumann

54 55 09 30
Servicetekniker og New Holland specialist
Per Jørgensen

Direkte e-mail:kontakt@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:64 72 14 60

Per Jørgensen

64 72 14 60
Serviceteknikker og New Holland specialist
Damian Slusarek

Direkte e-mail:kontakt@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:64 72 14 60

Damian Slusarek

64 72 14 60

Vælg din landbrugsmaskine

Hos Glamsbjerg Maskincenter tilbyder vi effektiv og omfattende service, vedligehold og reparation af dine landbrugsmaskiner. Se her hvilke landbrugsmaskiner vi er specialister i.

Eksperter i reparation af entreprenørmaskiner

Vi ved, hvor vigtigt det er, at reparationen af dine maskiner går hurtigt, når uheldet er ude. Derfor yder vi en hurtig og effektiv reparation af din teleskoplæsser, minigraver eller entreprenørvogn. Så ungår du, at dit arbejde skal holde stille længere tid end nødvendigt.

 

Vores serviceteknikere er veluddannede og specialister i at udføre reparationer korrekt, med det nyeste værktøj og i overensstemmelse med højeste standarder. Vi har ekspertisen og evnerne til at løse enhver udfordring.

 

Kontakt os allerede nu, hvis du vil vide mere.

VIL DU KONTAKTES?

Skriv dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

  Hvad er 2 x 4

  KONTAKT NIKOLAJ FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM

  DIN LANDBRUGSMASKINE

  Ring for et godt tilbud!
  Som værkfører og servicetekniker af landbrugsmaskiner har vi stor erfaring. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Vi garanterer god service og høj kvalitet.

  Du kan bringe selv bringe din maskine til os, vi kan afhente den hos dig, eller vi kan komme til dig og udføre service eller reparation. Det er helt op til, hvad du foretrækker.

   

  Nikolaj Haumann er værkfører og sevicetekniker med speciale i New Holland maskiner. Han er altid parat til at finde en god løsning. Du er velkommen til at kontakte Nikolaj direkte eller besøge Glamsbjerg Maskincenter på Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg.

  Direkte nummer+45 54 55 09 30
  Direkte e-mail: nih@gmc-fyn.dk

  Comments are closed.

  • Glamsbjerg Maskincenter

   Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

   Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

  • KONTAKT GMC

   Adresse

    Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

   Åbningstider - Butik

    Man - Fre: 07:30 - 16:30
        Lør 09:00 - 12:00
        Søn Lukket

   Åbningstider - Værksted

    Man - Tors: 07:30 -15:45
        Fre: 07:30 - 15:15
        Lør: Lukket
        Søn: Lukket

   Telefon
   E-mail
  • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

   Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.