River / Vendere

Hos Glamsbjerg Maskincenter har vi samlet et omfattende udvalg af river og vendere fra den anerkendte producenter New Holland. Når det kommer til kravene til den moderne rive, er effektivitet, oppetid og nem vedligeholdelse nøglefaktorer. Derfor har vi nøje udvalgt river-vendere, der lever op til disse krav.

New Hollands ProRotor-serie er et perfekt eksempel på avancerede river-vendere, der opfylder moderne landbrugsbehov. Med tangentielt monterede tandarme og kraftige rotorarme er disse maskiner designet til at håndtere store mængder afgrøder effektivt og præcist. Denne teknologi gør det muligt at lede afgrøden ud af rotorens cirkulære bevægelse og placere den optimalt i skåret uden spild, hvilket maksimerer udbyttet og reducerer spild.

En særlig fordel ved New Hollands river-og vendere er muligheden for at afmontere tandarmene nemt, hvilket reducerer transportbredden og gør transporten mere sikker, især på smalle veje. Dette giver også en pladsbesparende opbevaring om vinteren.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at finde den model, der passer til dit landbrug. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.