Karcher

Kärcher er kendt for, at deres maskiner af høj kvalitet er den ideelle løsning til effektiv rengøring og vedligeholdelse af udendørs områder. Deres imponerende udvalg af maskiner til vej, park og grønne områder er designet til professionel brug, og maskinerne udfører opgaverne med høj kvalitet og top ydeevne. Grundlaget for Kärchers produkter dannes ud fra tre væsentlige principper; styrke, sikkerhed og komfort.

Hos Kärcher finder du et stort udvalg af tilbehør og et omfattende udvalg af kraftfulde rengøringsmaskiner og opbevaring af redskaber. 

Kärchers redskabsbærer er skabt til at håndtere de mest udfordrende opgaver året rundt. Robusthed, komfort og alsidighed er i fokus, og maskinerne er bygget til at klare de hårdeste udfordringer. Dette inkluderer feje-/sugeanlæg, der anses for at være blandt markedets mest effektive. I Kärchers maskiner lægges der vægt på enkelhed og brugervenlig betjening.

I feje- og sugemaskiner fra Kärcher finder du en af  markedets mest effektive feje-/sugeanlæg. For at opnå denne høje kvalitet, har Kärcher anvendt avanceret teknologi, samtidig med at de sikrer enkelhed og simpel betjening. Disse maskiner er designet til professionel brug og lægger op til en lang række anvendelsesmuligheder indenfor professionel rengøring. 

Den tyske ingeniørkunst hos Kärcher har udviklet sig siden virksomhedens grundlæggelse i 1935. Deres grundprincipper om et optimalt forhold mellem pris og ydeevne, brugervenlige og sikre produkter, samt streng kvalitetskontrol, er stadig centrale dele i deres innovative tilgang til rengøringsteknologi. Derfor er Kärcher også verdens førende udbyder indenfor kraftfulde rengøringsmaskiner. Det brugervenlige design i Kärchers produkter er designet med brugeren for øje, og virksomheden forbliver en markedsleder, der sætter nye standarder inden for rengøringssystemer og produkter til privat, handel og industri. Produktkataloget emmer af innovation, kvalitet og effektivitet med en bred vifte af højtryksrensere, gulvmaskiner, tekstilrensere, dampsugere, støvsugere og meget mere.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.