Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Service af robotplæneklipper

Hvad indebærer service af din robotplæneklipper?

I forbindelse med at vi foretager service på din robot, gennemfører og kontrollerer vi mere end 20 punkter i en komplet service. Dette sikrer, at din robots levetid forlænges væsentligt. Samtidig forebygger det fejl som kan medføre at robotten bryder sammen, hvis ikke det håndteres i tide. Når vi finder en fejl i din robot, kan vi sagtens aftale at kontakte dig, inden vi foretager udbedringen.

Hvorfor skal din robot have service?

Sten og grene på din plæne er med til at slide og sløve knivene i din robot. Lader du stå til kan disse sten, grene og lignende ødelægge din robot. Desuden kommer løbende opdateringer der indeholder forbedringer og fejlrettelser til robottens software. Disse opdateringer er afgørende for at din robot kører optimalt sommer efter sommer. 

Hvornår skal din robot have service?

Vi anbefaler at et servicetjek sker enten før eller efter en sæson på græsset.
Flere af vores kunder vælger at få foretaget et servicetjek i forbindelse med, at robotten bliver opbevaret vinteren over. På den måde slipper du for at have robotten stående henover vinteren, og når du så modtager den igen er den serviceret, klargjort og parat til at komme ud på græs igen.

service og Opbevaring af din robot

Hos Glamsbjerg Maskincenter tilbyder vi vinteropbevaring af din robotplæneklipper. Udover at robotten opbevares sikkert, tørt og varmt, sørger vi for at oplade robotten henover vinteren, da dette er med til at forlænge batteriets levetid. Når vinteren er forbi får du din robot retur helt køreklar til når den nye græssæson går i gang.

Hvad indebærer et servicetjek?

 • Rengøring

 • Elektronisk fejlfinding

 • Softwareopdatering

 • Udskiftning af knive

 • Batterifunktionstest

 • Batteriopladning

 • Test af af sikkerhedsfunktioner 
  og funktionskontrol, hjul- samt klippemotor, sensorer (løftesensor, tiltsensor, ultralydssensor), friktionsplade og dets leje samt larmfunktion.

Kontakt os venligst hvis du vil vide mere.

VEDLIGEHOLD

De fejl vi hyppigst ser ved robotter skyldes ofte dårlig vedligeholdelse. Fejl som typisk kan undgås ved forebyggelse gennem et servicetjek. Noget du selv kan gøre for at forlænge din robots levetid er at rengøre den med jævne mellemrum, da græs kan ophobe sig under robottens skjold og herved samle en masse fugt.

Et årligt serviceeftersyn af din robot vil være tilstrækkeligt for at holde den opdateret og godt kørende hele året.

Se vores servicepakker nedenfor ↓↓↓

Kontakt Daniel for en uforpligtende snak om

din robotplæneklipper

Ring for et godt tilbud!
Som reparatør af robotplæneklippere har vi stor erfaring. Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi garanterer god service og høj kvalitet.

VIL DU KONTAKTES?

Skriv dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

  Hvad er 5 + 9

  Kontakt: Daniel Bøgelund
  Mandag-Fredag 07:30-16:30
  Lørdag: 09:00-12:00
  Søndag: Lukket

  Alt efter hvad kunden foretrækker og aftaler med os, så henter vi enten robotten eller så bringer kunden selv robotten til værkstedet. Vi havde vinteren 2019-2020 hele 70 robotter til vintereftersyn, service og opbevaring

  Mikkel Clemmensen er butik- og lageransvarlig i Glamsbjerg Maskincenter, og altid parat til at finde en god løsning. Du er velkommen til at kontakte Mikkel direkte eller besøge Glamsbjerg Maskincenter på Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg.

  Direkte nummer: +45 30 70 14 60
  Direkte e-mail: dab@gmc-fyn.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig!
  *Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser pa eventuelle kampagner er ikke vist her. Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbe-holder os retten til ændringer i tekniske specifikationer, udstyr, pris og tilbehør. Der tages forbehold for taste og slåfejl.

  Glamsbjerg Maskincenter A/S 2017-2020 CVR 38472712 Alle rettigheder forbeholdes.

  Comments are closed.

  • Glamsbjerg Maskincenter

   Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

   Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

  • KONTAKT GMC

   Adresse

    Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

   Åbningstider - Butik

    Man - Fre: 07:30 - 16:30
        Lør Lukket
        Søn Lukket

   Åbningstider - Værksted

    Man - Tors: 07:30 -15:45
        Fre: 07:30 - 15:15
        Lør: Lukket
        Søn: Lukket

   Telefon
   E-mail
  • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

   Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.