Ferris

Ferris er et veletableret mærke inden for professionel plæneklipning. Virksomheden går tilbage til 1909. Ferris introducerede den første walk-behind plæneklipper på markedet. Det revolutionerede hele sektoren. 

Ferris maskinprogram indeholder professionelle zero turn plæneklippere, designet til at håndtere selv de mest udfordrende opgaver. Det unikke og patenterede affjedringssystem på Ferris plæneklippere giver en række fordele; herunder lang levetid, konsekvent ensartet klipning, reduktion af stød, lavere vibrationer, stor kapacitet, høj hastighed og overlegen komfort.

Innovation er en central del af Ferris' produktudvikling. Eksempelvis arbejder Ferris ZT 2600 IS zeroturn græsklipper med dieselmotor ikke kun hurtigt og effektivt, men også med optimal komfort og køreglæde. Den er effektiv på ujævnt terræn og markerer sig som en miljøvenlig maskine med betydelig kapacitet.

Den professionelle Ferris plæneklipper henvender sig til alle med store ambitioner. Herunder professionelle anlægsgartnere og andre erhverv, der kræver pålideligt udstyr til klipning og trimning af større områder. Den unikke affjedring overholder EU-direktivet for lavere vibrationer, og kendetegner Ferris klippere. 

Ferris IS-modellen er designet specielt til professionel brug og har et unikt, patenteret affjedringssystem, der opfylder EU-direktivet for vibrationer. Den patenterede affjedring og de uafhængige bevægelser af hvert hjul gør det muligt for klippebordet at hæve og sænke sig for at følge hjulenes bevægelser. Systemet løfter Ferris over konkurrerende mærker, og den tilbyder forbedret førerkomfort og produktivitet. Ferris IS klippere beskytter føreren mod stødene fra ujævnt terræn, hvilket naturligt øger hastigheden og udnytter motorens kapacitet. Klipperne er derfor ikke kun et valg baseret på ydeevne, men også et økonomisk fornuftigt valg, idet affjedringen gør, at Ferris vil holde i længere tid. 

Ferris leverer ikke blot professionelle plæneklippere, men også en helhedsoplevelse af kvalitet, innovation og pålidelighed.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.