Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.
Forside Værksted

Service af have-og parkmaskiner

DIN GARANTI FOR DRIFTSIKRE HAVE- OG PARKMASKINER

Løbende service forlænger levetiden på dine have- og parkmaskiner. Det er dermed den nemmeste måde at reducere risikoen for lange og dyre reparationer.

Vi er specialister i dine have- og parkmaskiner

Alle vores serviceteknikere er specialister i at servicere, vedligeholde og reparere dine have- og parkmaskiner. Uanset om det er dine fejemaskine, havetraktor eller minilæsser, hjælper vores serviceteknikere med at holde den velkørende og klar til at yde det bedste, den kan, i mange sæsoner endnu.

Hvorfor skal jeg servicere min have- og parkmaskine?

Vi ser ofte, at man reparationer kunne have været undgået, hvis der havde været løbende service på maskinen. Ofte er serviceeftersynet, at maskinen skal justeres, så den kommer til at fungere optimalt. Alligevel er vores sreviceeftersyn noget mere omfattende end som så. Hos Glamsbjerg Maskincenter tilbyder vi gennemgående service af din have- og parkmaskine, da dette er med til at forlænge maskines levetid.

Hvornår skal min have- og parkmaskine serviceres?

Hos Glamsbjerg Maskincenter anbefaler vi, at du får serviceret dine maskiner efter behov, men i hvert fald mindst én gang om året. Det kan du med fordel gøre udenfor din højsæson, så du er sikker på, at maskinen kører i bedste velgående, når du starter sæsonen op igen. Bestil derfor hellere dit serviceeftersyn i god tid, så du undgår, at dine maskiner skal holde stille og miste værdifuld drifttid.

Serviceteknikker og Have/Park
Kristian Tøndering

Direkte e-mail:kontakt@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:64 72 14 60

Kristian Tøndering

64 72 14 60
Servicetekniker og Have/Park
Michael Madsen

Direkte e-mail:kontakt@gmc-fyn.dk

Direkte nummer:64 72 14 60

Michael Madsen

64 72 14 60

Vælg din have- og parkmaskine

Hos Glamsbjerg Maskincenter tilbyder vi effektiv og omfattende service, vedligehold og reparation af dine have- og parkmaskiner. Se her hvilke have- og parkmaskiner vi er specialister i.

Effektiv reparation af landbrugsmaskiner

Vi forstår vigtigheden af hurtig reparation af din landbrugsmaskine, hvis uheldet er ude. Derfor vil vi arbejde så hurtigt og effektivt som muligt, så du undgår for mange og lange driftforstyrrelser.


Vores serviceteknikere er veluddannede og specialister i at udføre reparationer korrekt, med det nyeste værktøj og i overensstemmelse med højeste standarder. Hvad end det drejer sig om reparation af din traktor, teleskoplæsser eller rendegraver, har vi ekspertisen og evnerne til at løse enhver udfordring.


Kontakt os allerede nu, hvis du vil vide mere.

VIL DU KONTAKTES?

Skriv dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

  Hvad er 4 + 5

  KONTAKT Kristian FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM

  DIN HAVE- OG PARKMASKINE

  Ring for et godt tilbud!

  Som reparatør af have- og parkmaskiner har vi stor erfaring. Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi garanterer god service og høj kvalitet.

  Du kan bringe selv bringe din maskine til os, vi kan afhente den hos dig, eller vi kan komme til dig og udføre service eller reparation. Det er helt op til, hvad du foretrækker.

   

  Kristian Tøndering er reparatør af have- og parkmaskiner. Han er altid parat til at finde en god løsning. Du er velkommen til at kontakte Kristian direkte eller besøge Glamsbjerg Maskincenter på Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg.

  Direkte nummer+45 64 72 14 60
  Direkte e-mail: kontakt@gmc-fyn.dk

  Comments are closed.

  • Glamsbjerg Maskincenter

   Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

   Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

  • KONTAKT GMC

   Adresse

    Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

   Åbningstider - Butik

    Man - Fre: 07:30 - 16:30
        Lør 09:00 - 12:00
        Søn Lukket

   Åbningstider - Værksted

    Man - Tors: 07:30 -15:45
        Fre: 07:30 - 15:15
        Lør: Lukket
        Søn: Lukket

   Telefon
   E-mail
  • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

   Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.