Vertikalskærere

Især når foråret melder sin ankomst med sit friske morgendug, opløftende fuglekvidren og solen, der forsigtigt begynder at titte frem på horisonten, så er vertikalskærerens højtid ved at være kommet. Foråret er græsplænens tid til helsekur, en tid hvor den bør komme af med mos, dødt græs og gammelt afklippet græs. Med en af vores kraftige vertikalskærere fra STIHL får din græsplæne nyt liv og mulighed for en dyb, opfriskende indånding.

Fælles for alle vores vertikalskærere er deres kraftige benzinmotor, manøvreringsdygtighed og holdbarhed. Alt du skal tage stilling til er hvilken arbejdsbredde du har behov for, arbejdsdybden, lydniveau og kapacitet. Mangler din vertikalskærer blot en opfriskning eller fortjener den en opgradering inden den nye sæson, så kan du med fordel tage et kig på vores sortiment af tilbehør til vertikalskærere.

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) står vi gerne til rådighed med en personlig rådgivning, så du kan tage den helt rette beslutning til valg af vertikalskærer eller passende tilbehør.