Entreprenørvogne

Robuste entreprenørvogne og industrivogne

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) forhandler vi et solidt sortiment af robuste entreprenørvogne og industrivogne til transport af gods, sand, jord, grus og andet materiel af både lettere og tungere karakter. Vi tilbyder nogle af markedets mest kendte og stærkeste mærker inden for entreprenørvogne – alt fra de mindste modeller der må laste 7 ton til topmodeller der må laste 25 ton.

Vores mindre entreprenørvogne er manøvredygtige og velegnet til byggepladser og veje med begrænset plads og kapacitet. Vores største entreprenørvogne er forsynet med hydraulisk støtteben og bremser på alle fire hjul. Alle vores entreprenørvogne er bygget med solide og bevægelige dele, så de kan holde til tungt arbejde og daglig drift i mange år.

Er du på jagt efter en entreprenørvogn med øget funktionalitet, bogie system, hydraulisk træk, trækhøjde, bagklap, støttefod og bagsmæk, kornsider på bagtip og konisk kasse? Så kan vi hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) hjælpe dig med at finde den model, der præcis matcher dit behov – og din total økonomi.