Kompakttraktor

Alsidige kompakttraktorer fuld af styrke og kraft

Det er vigtigt, at du vælger en kompakttraktor, som passer til netop dine arbejdsopgaver. Med en New Holland kompakttraktor får du en alsidig og slidstærk maskine, hvor der virkelig er kælet for detaljen. New Hollands kompakte traktorer er en af markedets bedste maskiner til haver, parker, golfbaner, boligforeninger, sportsforeninger, campingpladser, kirker m.fl.

En kompakte traktor fra New Holland byder på kvalitet ned til mindste detalje. Kubota giver dig fantastiske funktioner, overblik og kontrollen fra en fuldvoksen traktor. Med 2-cylindret dieselmotor, 4-hjulstræk, logisk betjeningskonsol samt et væld af muligheder såsom læsser, fræser, trailer og meget mere har du alt, hvad du skal bruge for at løse en bred vifte af opgaver. Med New Holland kompakttraktor har du friheden til at vælge det mest optimale værktøj afhængigt af arbejdsopgaven.

Vi kan hjælpe dig med at finde den kompakttraktor, der matcher dit behov – og selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris. Og vi rådgiver dig om de forskellige fordele og ulemper inden for de forskellige modeller.