Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Have og park maskiner

Se alle kategorier

Have og park maskiner | Stort udvalg | Butik og værksted

Hos Glamsbjeg Maskincenter (GMC) på Fyn er vi din professionelle leverandør af have- og parkmaskiner. Ønsker du at høre mere om vores store udvalg af have- og parkmaskiner, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig i gang eller videre.

Her i huset tilbyder vi et bredt sortiment af have og park maskiner fra populære producenter som New Holland, Schäffer, Snapper, GreenTec, Stilh, Husqvarna, Melex, Simplicity, Kärcher, Twiga, Snowline, Lehner, Rondini, Quad-X, Raymo, X-Rot, Ferrari mf.

Vi tilbyder nye såvel som brugte have og park maskiner, så du har mulighed for at finde netop den maskine, som passer til dit behov. Vi har mange års erfaring med salg, service og reparation af en bred vifte af mærker, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Uanset om du søger en have og park maskine til brug i små- eller store parker, skovområder, din egen private have eller andet, så står vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

ANDRE MASKINER SOM KAN VÆRE INTERESSANTE FOR DIG

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.