Bigab

Som producent af landbrugsmaskiner er BIGAB især kendt for deres vogne og anhængere, der gør transporten af landbrugsprodukter som foder, gødning og halm lettere. Det gør det mere effektivt at håndtere materialer på eksempelvis gården. Vognene bruges ofte til at transportere afgrøder og andre materialer mellem marken og gårdspladsen.
Skifteladsystemerne fra BIGAB er de mest solgte skifteladsvogne i Europa og igennem 35 år har de vist deres høje kvalitet af vogne. Udvalget af vogne omfatter skifteladsystemer, kroghejsevogne, Z-kraner, tipvogne og skiftelad. BIGABs varemærke er blandt de mest genkendelige inden for landbrug, entreprenørarbejde og kommunal forvaltning.
BIGAB-skifteladsystemet er et svensk originalprodukt udviklet af manden bag BIGAB, Göte Håkansson, i Blidsberg i Västra Götaland. Maskinerne fremstilles af FORS MW. En virksomhed specialiseret i udvikling, produktion og salg af kundetilpassede kvalitetsprodukter inden for det lette og middeltunge segment. FORS MW fokuserer på at udvikle udstyr til materialehåndtering, der opfylder kundernes behov for effektivitet og produktivitet.
Med mange års erfaring inden for skifteladsystemer og en dedikation til at finjustere produkterne er BIGAB by FORS MW anerkendt som en af de bedste producenter i branchen.
Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.