Plæneklippere

Plæneklippere har siden deres opfindelse fundet en bred popularitet i den danske befolkning. At der sidenhen er kommet langt flere modeller på markedet, har bestemt ikke gjort udvalget mindre spændende. Ligesom med meget andet, så er der et hav af forskellige meninger om hvilken slags plæneklipper, der er bedst.
En batteriplæneklipper er et godt valg til bl.a. parcelhushaver da de er stillegående, fri for ledning og lette at anvende og manøvre. Derudover, så er de betydeligt lettere end benzinplæneklippere.
En elektrisk plæneklipper kan anbefales til mindre haver. Den er stillegående, let at manøvre og let at løfte og så kræver den meget lidt vedligeholdelse.
Den gode gamle klassiker, den benzindrevne plæneklipper er det oplagte valg til større haver. Den klare de fleste opgaver og udfordringer når græsset skal klippes. Den byder ofte også på en større klippebredde samt selvtræk som letter arbejdsprocessen betydeligt.

Vil du vide mere?
Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) står vi gerne til rådighed med en personlig rådgivning, så du kan tage den helt rette beslutning til valg af plæneklipper.