Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Forhandler af store og små maskiner

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) er vi eksperter i salg, service og reperationer af små- og store maskiner til private og erhverv

Vi har gennem en lang årrække opbygget vores kompetencefelt, med særligt fokus på have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. I butikken har vi videnstunge og engagerede  medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at finde netop det du netop står og mangler. 

 • Velassorteret butik med stort udvalg
 • Redskaber til professionelle og private
 • Specialiseret og videnstung personale
 • Nye som brugte maskiner og udstyr
 • Døgntelefon - alle dage, året rundt.

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi samlet en lang række af de bedste små- og store maskiner samt redskaber og udstyr, der effektivisere arbejdsdagen for det professionelle erhvervsliv inden for have- og park sektoren, entreprenør sektoren og landbrugssektoren.

Derfor finder du et stærkt udvalg af professionelle maskiner fra førenende mærker som Stihl, Schäffer, Maschio Gaspardo, Kubota, GMR, Bobcat, ProATV, Schaumann, Viking, Hustler og Amazone – så du kan være sikker på at dine maskiner er driftsikre og du altid kan få arbejdet gjort uden nedetid og overtid.

Med vores mange års erfaring inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner, deler vi gerne ud af vores viden og rådgiver dig konkret ud fra dit behov og totaløkonomi.

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) ved vi at mange af de offentlige vedligeholdelsesopgaver kræver stabile, slidestærke og funktionsdygtige maskiner og udstyr, som er nemme at betjene. Og det kan vi hos Glamsbjerg Maskincenter levere.

Hvad end det omhandler drift af maskiner, afbrænding af ukrudt, afslåning af græs, klipning af hæk, rydning af sne eller fejning af større arealer har vi hos Glamsbjerg Maskincenter gode erfaringer med at finde effektive løsninger så din investering i nyt udstyr også tjener sig hjem.

Snerydning, saltning af vinterveje eller trimning af grøfter og vejrabatter kan gøres enormt effektivt med de rigtige maskiner og redskaber. Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) er vi leveringsdygtige optimale løsninger til mange kommunale opgaver

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) kender vi vigtigheden af at have de rette arbejdsredskaber, hvor samspillet mellem bruger, maskine og opgave går op i en højere enhed. Derfor lægger vi meget vægt på at løsninger til vores kommunale kunder også byder på maskiner, redskaber og udstyr som er brugervenlige, driftssikre økonomiske i brug.

Skønne haver og forsødende fritidslandbrug skal jævnligt holdes. Hække og buske vokser og skal klippes til. Urtehaven skal fræses. Ukrudtet vokser og skal brændes. Afgrøderne skal gødes. Kompostbunken bliver større og større, og træets grene vokser i forskellige retninger og smider bladene. Plænen skal slåes. Urtehaven skal passes og katoffelrækkerne holdes.

Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi udvalgt de bedste og mest prisstærke maskiner, redskaber og udstyr til vedligeholdelse af alt fra små haver til større uderaler samt fritidslandbrug. Derfor kan du i vores butik i glamsbjerg få rådgivning og eksperthjælp til at få de maskiner, redskaber og udstyr der kan hjælpe med at gøre dit arbejde lettere.

 

Comments are closed.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30

  Lør: 09:00 - 12:00
  Søn: Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør - Søn: Lukket

  Telefon

   64 72 14 60

  E-mail

   kontakt@gmc-fyn.dk

 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.