Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Entreprenørværksted

Glamsbjerg Maskincenter har eget entreprenørværksted, som udfører service og reparationer til erhverv, offentlige, kommuner og private

Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har et topmoderne maskinværksted, med de nødvendige maskiner, kraner og øvrig udstyr, der er nødvendige for at servicere og reparere entreprenørmateriel. Herfra servicerer vi vores kunder med alt fra have- og park maskiner, entreprenørmaskiner samt landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Men vi kører også gerne ud og servicerer og reparerer på stedet – døgnet rundt.

 • Professionelt værksted
 • Specialiserede medarbejdere
 • Service af nye og brugte maskiner
 • Reperation til professionelle og private
 • Døgntelefon - alle dage, året rundt.

Det er ikke kun når panikken breder sig og ved akut reparationer at Glamsbjerg Maskincenter (GMC) kommer på banen. Vi har en solid kundekreds der bruger os til serviceaftaler.

Vi sætter en ære i, at du kan stole på os som din leverandør. Derfor er det vigtigt for os at levere noget der er i orden. Ingen halve løsninger, kun god kvalitet, og til fornuftige priser. Kun derved kan du undgå unødvendig stilstand.

Selv med det bedste vedligeholdelse sker der nedbrud. Og når ulykken endelig er ude, skal det til tider gå stærkt med at blive kørende igen. Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) kan vi hurtigt rykke ud.

Vores serviceafdeling er din sikkerhed for, at der altid er hjælp at hente – uanset om det er en akut reparation. Vores døgntelefon har 24 timers døgnservice – så dine maskiner, redskaber og udstyr altid fungerer optimalt.

Som totalleverandør inden for have- og park maskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner kan du regne med effektivitet og kompetence fra ét center – Glamsbjerg Maskincenter (GMC). Vi lægger stor vægt på, at levere kvalitetsarbejde uanset om det omhandler en akut reparation eller serviceaftale.

Vores erfaringkompetence og effektivitet giver vores kunder en langsigtet og varig sikring af deres investering. Vi står til rådighed døgnet rundt og kan være på maskincentr i Glamsbjerg eller ude hos kunden indenfor relativ kort tid, hvor vi kan udføre mange reparationer på stedet. Maskiner, service og reparationer kræver tillid fra kunderne – og det er vores drivekraft. Hos os får du en totalleverandør, der tænker i helheder, og som hele tiden sætter dig og din situation i centrum.

Comments are closed.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30

  Lør: 09:00 - 12:00
  Søn: Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør - Søn: Lukket

  Telefon

   64 72 14 60

  E-mail

   kontakt@gmc-fyn.dk

 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.