Skårlæggere

Skårlæggeren er en uundværlig maskine i landbrugsverdenen. Den mejer afgrøderne effektivt og lægger dem i fine rækker til senere behandling. Metoden bruges typisk til afgrøder, der modnes efter afskæring eller når landmanden ikke har det nødvendige udstyr til at høste afgrøden direkte.

Velholdt skårlægger fra New Holland

New Holland udvidede deres udvalg af redskaber til blandt andet også at omfatte skårlæggere. På den måde kan du som landmand finde alsidige landsbrugsløsninger hos samme leverandør, der er med til at øge din produktivitet og effektivitet. 

Den omfattende serie af græsredskaber fra New Holland består blandt andet af liftophængte og frontmonterede skiveslåmaskiner samt bugserede varianter med side- og centertræk. De nye modeller er designet til at imødekomme behovene hos landbrugsbedrifter i alle størrelser.

Sortimentet af skiveslåmaskiner er blevet udvidet med tre nye DuraDisc™-basisslåmaskiner med arbejdsbredder fra 2,0 m til 2,8 m, som er perfekte til hø- og ensilageproduktion. Disse maskiner er enkle at betjene og vedligeholde, og de har en høj ydeevne.

Derudover har New Holland deres Mega Cutter™-skiveslåmaskinen, med tre skiver og en justerbar arbejdsbredde fra 8,4 m til 8,6 m. Denne maskine er ideel til store landbrug og maskinstationer, der har behov for høj effektivitet i skårlægningen for at følge med store pressere og finsnittere. DuraDisc™ og Mega Cutter™ serierne er perfekte som supplement til eksisterende modeller med side- og centertræk samt de liftophængte DiscCutter™-skiveslåmaskiner.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at finde den model, der passer til dit landbrug. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os. Eller se vores udvalg nedenfor og find den rette skårlægger til dig.