Corvus

Corvus er den ultimative UTV, Utility Terrain Vehicle, altså et terrængående nytte køretøj. Du får et køretøj, der går ud over standard UTV-præstationer. Arbejdskøretøjet er skabt til professionelle inden for landbrug, byggeri, entreprenørarbejde, skovbrug, godstransport og have-park sektorerne. Med et imponerende lad er Corvus UTV'en større, mere robust og yderst funktionel, hvilket gør den til det foretrukne arbejdskøretøj og landbrugsmaskine for dem, der kræver mere end en almindelig UTV.

Den luksuriøse kabine i Corvus har ikke kun fokus på komfort; den kan også opgraderes med en professionel lydisoleringspakke. Det gør den til den mest støjsvage diesel UTV på markedet. Corvus har masser af trækkraft, og den imponerer med sin styrke, hvor den med lethed trækker større trailere. Laddet kan lastes med op til et halvt ton.

Corvus byder på flere opbevaringsmuligheder med ekstra stuverum, og den har en samlet lastkapacitet på 750 kg ved fuld lasttransport. Trækkapaciteten når derved næsten 1 ton. Corvus UTV er et uundværligt arbejdskøretøj. Køretøjet har ikke kun overskud på kræfter - den er også designet med elegance og funktionalitet for øje.

Den japanske YANMAR-motor, en ny generation 3-cylinderet MFI motor, giver Corvus nødvendige kraft og pålidelighed. Med 24 dieselhestekræfter og avanceret MFI indsprøjtning har Corvus lavt brændstofforbrug og suverænt højt moment, hvilket gør den ideel til acceleration og tunge træk.

Corvus' luksus stopper ikke ved den kraftfulde motor. Med sæder i kunstlæder, varmeanlæg og aircondition er Corvus designet til at arbejde effektivt under alle forhold; uanset årstid og terræn. 

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.