Melex

Melex producerer elektriske arbejdsbiler. Firmaet Melex fra Mielec, Polen, har siden 1971 produceret disse fantastiske el køretøjer. De er derfor en af de ældste producenter af elbiler i verden, og de har en lang historie inden for produktion af elektriske køretøjer. Melex er en velrenommeret producent af de små eldrevne køretøjer, og deres engagement i bæredygtighed, miljøvenlig transport, kvalitet og innovation gør dem til en pålidelig og populær producent af elbiler til professionelle brugere.

I 2015 præsenterede Melex de første modeller med opdateret konstruktion under navnet N.CLASSIC (4XX), der henviste til designet af de første Melex-modeller. Modellen med affaldscontainer blev især taget godt imod af kommunale afdelinger til kommunal transport. Denne model, udstyret med tipvogn, gjorde det muligt at fjerne affald direkte i en standard affaldsbeholdere. Melex introducerede også et mobilt hydroforsystem, der kunne bruges til desinfektion, vanding og kunstvanding. 

Melex er Nordens mest solgte el-arbejdskøretøj, der garanterer succes – også i fremtiden. Men hvorfor skal du så vælge arbejdskøretøjer på el fra Melex? Melex er bygget med de bedste europæiske komponenter og er specialtilpasset til de udfordrende nordiske vejrforhold og hårde klima. Melex producerer udelukkende professionelle og kundetilpassede arbejdsbiler på el. Dog ikke at forveksle med golfbiler. Det er altså et kvalitetsprodukt med miljø i fokus. Melex el-biler opfylder alle EU-direktiver og andre standarder for maskinsikkerhed, mens de er trafiktilpassede til indregistrering og kørsel på offentlig vej.

Hos Melex finder du over 100 forskellige modeller af små, elektriske køretøjer, der kan tilpasses netop dine behov.

Hos Glamsbjerg Maskincenter ved vi, at det ikke altid er lige let at vide, hvilken maskine man har brug for. Derfor står vi klar til at fortælle dig mere om, hvilke muligheder du har med de ønsker, du ønsker at løse. Tøv derfor ikke med at kontakte os.