Trolla

Trolla er en dansk producent af haveudstyr, der værdsætter kvalitet, stilrent design og konkurrencedygtige priser. Trolla er kendt for sit unikke Trolla System, der blev opfundet som moduler til montering bag på havetraktoren. Sortimentet omfatter et bredt udvalg af produkter inden for tilbehør til havetraktorer/ATV samt udstyr til have og park. Produkterne spænder fra vogne, spredere, tromler og sprøjter beregnet til havetraktorer/ATV til skovprogrammet.

Hovedproduktet er Trolla Systemet. Et multifunktionssystem designet og udviklet af Trolla, der omdanner din havetraktor eller ATV til en multimaskine ved at tilføje forskellige haveredskaber og -udstyr. Grundmodulet gør det muligt at montere redskaberne fra Trolla System, og med den tilhørende 12v-aktuator kan løftearbejdet automatiseres. Trolla Systemet er det mest fleksible og omfattende tilbehørsprogram til havetraktorer i Europa, og det omfatter kvalitetstilbehør som elsprøjter, grundmoduler, mosriver, prikkemoduler og mere. Trolla Systems redskaber, herunder værktøjskasser, skovle, vertikalskærer og el-spreder, monteres let på grundmodulet.

Trollas populære havesprøjter bruges til vanding, rensning, imprægnering og bekæmpelse af ukrudt i haven, på terrassen og gårdspladsen. Trolla rygsprøjter, drevet af el, sparer energi, og du finder også en trækvogn til elrygsprøjten for ekstra bekvemmelighed.

For dem med robotplæneklippere tilbyder Trolla stilrene garager til dine robotplæneklipper, der sikrer beskyttelse mod sol, regn og blæst. Garagerne er designet til at holde robotplæneklipperen i god stand og beskytte den mod vejrforholdene.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.