Peruzzo

Peruzzo er en førende producent af et stort udvalg af klippere og plejeudstyr, der spænder fra de mindste minitraktorer op til 5,0 meters efterløbere. Deres sortiment indeholder opsamlere, vertikalskærere, løvsugere og flishuggere. De alsidige redskaber kan monteres på traktorer ved hjælp af kraftoverførselsaksel (PTO) og på læssemaskiner ved hydraulisk drift.

Siden 1959 har Peruzzo været dedikeret til at bygge maskiner i den højeste kvalitet til landbruget og pleje af offentlige grønne områder. Virksomheden har været frontløbere inden for innovation. Noget der har resulteret i patenterede løsninger, priser og fantastiske produkter. Deres tre linjer; Grøn-Pro Linje, Bio Masse Sortiment og Zoo-Tech sortiment er eksempler på det brede produktsortiment, der opfylder forskellige behov inden for professionel vedligeholdelse af grønne områder, landbrug og husdyrhold.

For at imødekomme dine behov som kunde og bruger af maskinerne, og for at sikre optimal fleksibilitet, har Peruzzo udviklet en serie af tre-i-en maskiner og vertikalskærere til pleje af græsplæner. Udover vertikalskærere omfatter serien klippere og opsamlere, der kan skifte funktion uden brug af værktøj. Det gør det let at tilpasse brugen af maskinen til de konkrete behov. Peruzzo tilbyder desuden et stort udvalg af andre maskiner, der kan tilpasses forskellige arealer og behov.

Vertikalskærerne fra Peruzzo er særligt effektive til at fjerne mos og sikre, at græsplænen forbliver grøn og sund. De er også kendt som plæneluftningsmaskiner, der er designet til at give græsplænen den nødvendige luftning ned til rødderne. Disse maskiner er ideelle til fjernelse af mos. Peruzzos vertikalskærere er slidstærke og kvalitetsbevidste – de er designet til at gøre kampen mod mosset og forbedring af græsplænens sundhed enklere og mere effektiv – og de gør plænepasning nemmere ved at levere imponerende resultater. Maskinerne er dermed en investering i en sund og velplejet græsplæne, og de gør det nemt at opnå imponerende resultater.

Glamsbjerg Maskincenter har et stort udvalg af maskiner fra Peruzzo, der passer til både små og store arealer. Maskinerne er velegnede til sportspladser, parker, landbrugsområder og byområder, og de leverer pålidelige resultater. Vi forstår udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.