Lehner

LEHNER er en frontløber inden for 12V vinterteknologi og avanceret landbrugsteknologi. Deres innovative POLARO serie omfatter spredere designet til professionel vintervejvedligeholdelse. Disse spredere kan betjenes med enhver bil eller køretøj med en 12V strømforsyning. Du behøver derfor ikke have et specielt køretøj, kardanaksel eller andre hjælpedrev. 

Virksomheden blev grundlagt i 1956 af Josef Lehner i Westerstetten. Det fungerede som et lille familiedrevet firma, som bibeskæftigelse inden for agri-handel. I 1980 kom Helmut Lehner, søn af virksomhedens grundlægger, ind i agri-handelsvirksomheden, og udvidede den, mens han fortsatte med at udvikle virksomheden. Sortimentet blev udvidet i 1992 til også at omfatte maskinteknik og markedsføring af 12V spredere.

LEHNER er markedsleder inden for 12V spredeteknologi i Europa. Deres innovative produkter er eftertragtede inden for landbrug og vintervedligeholdelse af veje og specialmaskiner, der hovedsageligt anvendes til vejbygning. LEHNER lægger vægt på udvikling og streng overvågning af slutmontering af deres produkter.

LEHNER's 12V slange- og skivespredere er velanset i landbruget. Produkterne er robuste og af høj kvalitet, enkle at installere og kan nemt styres fra førersædet med et standard betjeningspanel.

Funktionerne i LEHNERs produkter omfatter en pneumatisk slangespreder med justerbar bredde fra 1 m op til 12 m (afhængig af modellen), trinløst justerbar 12V højeffekt blæser til påføring af dækafgrøder, græs, sneglepiller, gødning og andre granulerede produkter, beholderstørrelser på 120, 230, 360 eller 500 liter med resttømningsklap, kontrolpanel med 3,3 tommer grafisk display som standard og hastighedsafhængig dosering og foragerstyringssystem som standard.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.