Snowline

Snowline har siden 1884 leveret et stort udvalg af produkter kendt for kvalitet og innovation. Med Briggs & Stratton som ejer har Snowline fastholdt sit fokus på at levere pålidelige og effektive løsninger til snebekæmpelse og vedligeholdelse af udendørs områder.

Snowline leverer en række effektive løsninger indenfor sneudstyr og spredere designet til at tackle udfordrende vinterforhold. Det tæller blandt andet deres valsespredere. Disse fejemaskiner har forskellige kapaciteter og spredebredder og bruger elektrisk og bærbar træk, henholdsvis. De er velegnede til at håndtere glat is og sne på stier og veje, og sikrer effektiv snerydning.

For mere krævende opgaver findes SNOWLINE NGS 70. En stærk maskine med bred sneplov, der leverer pålidelig ydeevne ved rydning af sne på veje og pladser. SNOWLINE NGS V100-serien er en kvalitetsmaskine med kraftige Vario-sneplove, der specielt er designet til større traktorer og entreprenørmaskiner. Her får du en diagonal plov med to individuelt justerbare skær, der kan konfigureres i diagonal form til veje, Y-form til pladser og V-form til ekstra høj sne.

Hos Glamsbjerg Maskincenter forstår vi udfordringen ved at vælge den rette maskine. Derfor er vi altid klar til at give dig mere information og rådgivning om, hvilke muligheder der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.