Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Cookie Policy

Cookiepolitik for Glamsbjerg Maskincenter
Gældende cookiepolitik er senest opdateret den 25. juli 2018

Her kan du læse mere om vores brug af cookies.

Glamsbjerg Maskincenter forbeholder sig retten til at anvende cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præference for den opgivet e-mail ved tilmelding til nyhedsbrev.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.

1. Ejeroplysninger
Denne cookiepolitik udbydes af:
Glamsbjerg Maskincenter A/S
CVR: 38472712
Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg
E-mail: kontakt@gmc-fyn.dk 
Hjemmeside: https://www.gmc-fyn.dk

2. Cookies
Glamsbjerg Maskincenter anvender cookies i henhold til ovenstående formål.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se venligst vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside?

På Glamsbjerg Maskincenters hjemmeside anvendes cookies til to formål:

  1. Til at huske dine præference for den opgivet e-mail ved tilmelding til nyhedsbrevet.
  2. Til at føre statistik over trafik, antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Bemærk:
Førstnævnte formål er et krav hvis man ønsker at være tilmeldt vores nyhedsbrev, og kan derfor ikke undgås eller slettes som beskrevet i afsnit 2.1, 2.2 og 2.3.

Ved at undgå eller slette cookies jf. punkt 2.1, 2.2 samt 2.3 slettes herved kun cookies til brug af sporing som beskrevet i nærværende afsnit 2.4, punkt 2.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Glamsbjerg Maskincenter anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores og tilhørende platforme. Være opmærksom på at trafikmålingen forekommer på tværs af forskellige platforme og skærmstørrelser, herunder computere, desktops, tablets og smartphones.

Vil du fravælge specifik sporing fra Google Analytics kan dette gøres her.
Bemærk at denne guide er på engelsk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om enkelte personers internetadfærd.

Google Analytics registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil.

2.6 Annoncenetværk og relaterede værktøjer
Glamsbjerg Maskincenter forbeholder sig retten til at anvende følgende annoncenetværker:

Google
Når du browser på internettet, bruger mobilapps, læser din mail eller handler online, ser du annoncer. Google viser annoncer på Google-produkter som Søgning, YouTube og Gmail. Googles annoncenetværk viser også annoncer på flere end to millioner andre hjemmesider og apps. Det er et af mange annoncenetværk, der tilpasser annoncer baseret på din onlineaktivitet. Disse netværker forbeholder Glamsbjerg Maskincenter sig til at bruge cookies fra.

Google Adwords re-marketing
Glamsbjerg Maskincenter forbeholder sig retten til at bruge cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt gmc-fyn.dk og relaterede platforme.
Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her:  https://google.com/settings/ads/plugin

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter & Google+ (social deling)
Glamsbjerg Maskincenter kan benytte pixels og widgets fra sociale tjenester som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google+ m.fl. til at gøre deling og anbefaling af indhold muligt samt målrette annoncering. Disse pixels og widgets kan i flere tilfælde også sætte egne cookies.

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og Glamsbjerg Maskincenter indsamler aldrig personoplysninger, uden at personer selv har givet os disse oplysninger ved eventuelt registrering, oprettelse eller deltagelse i en undersøgelse, kampagne, event m.v. I disse situationer kan der blive indsamlet oplysninger om kaldenavn og e-mail m.m.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den registrering og/eller oprettelse som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges til at genkende dig som bruger og/eller kunde. Brugen af disse personoplysninger kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Glamsbjerg Maskincenter, skal du rette henvendelse på: E-mail: kontakt@gmc-fyn.dk

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted som anvist ovenfor.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og om nødvendigt kan du gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger og/eller kunde. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Bemærk at du derfor afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside: https://www.gmc-fyn.dk 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Besøg datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk

Se persondataloven her: www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=828

Cookie-politik i henhold til Minecookies.org.

Du kan også læse mere om cookies og hvordan man sletter disse ved  følgende link: https://www.aboutcookies.org

Comments are closed.

  • Glamsbjerg Maskincenter

    Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

    Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

  • KONTAKT GMC

    Adresse

     Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

    Åbningstider - Butik

     Man - Fre: 07:30 - 16:30
         Lør: 09:00 - 12:00
         Søn: Lukket

    Åbningstider - Værksted

     Man - Tors: 07:30 -15:45
         Fre: 07:30 - 15:15
         Lør: Lukket
         Søn: Lukket

    Telefon

     64 72 14 60

    E-mail

     kontakt@gmc-fyn.dk

  • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

    Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.