Rabat- og armsklipper

Rabatklippere, hegnsklippere og armklippere er velegnede maskiner til vedligeholdelse af hegn, grøfter, rabatter, hække og vejkanter. Hos Glamsbjerg Maskincenter forhandler vi et bredt udvalg af både store og små rabatklippere, hegnsklippere og armklippere - så du nemt kan finde den maskine der bedst egner sig til opgavens karakter.

Fordelen ved en rabatklipper, er at den kan vinkles til både skråninger, vandrette rabatter og grøfter. Armklippere er derimod mere fleksible i forhold til terræn, da de kan klippe under vandret i eksempelvis grøfter, over vandret på eksempelvis skråninger samt lodret til eksempelvis vedligeholdelse af levende hegn. Til de mere stejle skråninger og ved andre svært fremkommelige steder kan det være en fordel med en fjernstyret robotklipper, hvor føreren kan styre robotklipperen via et kontrolpanel på sikker afstand.

Har du brug for en professionel rabatklipper, hegnsklipper eller armklipper? Så kan vi hos Glamsbjerg Maskincenter hjælpe dig med at finde frem til den model der matcher dit behov og din økonomi.