NoWeed

På NoWeed anlæggene har vi forsket meget i at finde den rigtige måde at overføre energien i det varme vand til planten, da det er her den store forskel i virkningsgraden ligger.

NoWeed er et effektivt ukrudtsbekæmpelses anlæg, som kun med 100% rent vand og uden nogen brug af pesticider bekæmper ukrudt. Vandet opvarmes i en digitalt styret kedel, hvilket sikrer en temperatur på min. 98 grader ved dysens afgang. Du kan bekæmpe ukrudt langs bygninger og under hækken i hele sæsonen, også i tørkeperioder. Der er ingen brandfare i forbindelse med ukrudtsbekæmpelse med varmt vand.

Fordelen ved varmt vand, kontra damp og åben ild, er at vandet trænger længere ned i rødderne og sikrer en bedre og længerevarende virkning. Forskning fra Københavns Universitet og Miljøstyrelsen har bevist, at behandling med varmt vand holder 2-3 gange længere end damp og åben ild.

NoWeed anlæggene kan sammensættes, så de passer præcist til dine behov. Anlæggene kommer i forskellige standardopsætninger, men kan tilpasses efter dine ønsker.

Anlæggene kan også anvendes til højtryksrensning op til 250 bar og 22L/min herunder fliserenser, spuler til kloak, vask af trappeskakter, skraldespande, legeredskaber o. lign. Algebehandling af belægninger og bygninger.