Side data indlæses ...



Side data indlæses ...



Side data indlæses ...



Side data indlæses ...



Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

New Holland Agriculture præsenterer elektrisk “maskinkoncept” til vinregioner

GMC - New Holland, Elektrisk traktor - XPower-familien af elektriske løsninger

Nyt udstyr vises for første gang for offentligheden på SITEVI 2021.

New Holland Agriculture viste et XPN-koncept, der er en del af XPower-familien af elektriske løsninger, som er designet til smalle vinmarker. Konceptet var integreret i New Holland Braud 9000N-driveren og havde sin første offentlige fremvisning på SITEVI 2021-udstillingen i Frankrig. Den nye løsning bygger på erfaringerne fra de seneste to år med XPower XPS-ukrudtsbekæmpelsessystemet til brede vinmarker.

XPN-konceptet anvender en generator, der drives af bærerenes hydrauliske kredsløb med belastningsaftastning. Det er også udstyret med en ny applikator, der er specielt tilpasset kravene i de smalle vinmarker med hensyn til ukrudtsbredde og tilpasningsevne til de typer vinstokke, der findes, f.eks. i Champagne-regionen i Frankrig.

I overensstemmelse med New Hollands multifunktionelle tilgang, vil XPN blive integreret i bæreren med installation af to par applikatorer på maskinens originale redskabsholdere i kombination med brugen af dens IntelliView IV-grænseflade.

Brugen af Zassos XPower-teknologi til ikke-kemisk ukrudtsbekæmpelse, som ifølge New Holland respekterer jorden og vinstokkene og har et kulstoffodaftryk, gør XPN til et ægte alternativ til kemiske herbicider og jordbearbejdning til ukrudtsbekæmpelse.

Teams hos CNH Industrial’s AgXtend-brand AgXtend samt New Holland Braud og Zasso arbejder sammen om projektet med henblik på at være klar til en markedsintroduktion til sæsonen 2023.

Koncepttraktor – ELektrisk dreven og smal design

Virksomheden præsenterede også en konceptmaskine under SITEVI 2021, en udstilling for vin-, oliven-, frugt- og grøntsagsproduktion, der blev afholdt fra den 30. november til den 2. december i Frankrig.

Straddle Tractor Concept blev skabt for at opfylde kravene i de smalle vinmarker, der er typiske for vinproducerende regioner som Champagne, Médoc og Bourgogne i Frankrig. Disse virksomheder producerer vine af høj kvalitet og høj værdi på druer, der dyrkes i rækker, der er mindre end 1,5 m brede, ofte på stejle skråninger og på små vinmarker. Under disse forhold høstes druerne i hånden, og det meste af vedligeholdelsesarbejdet udføres ved hjælp af en traktor, der kører hen over rækkerne.

GMC - New Holland, Elektrisk traktor - XPower-familien af elektriske løsninger

For at udvikle Straddle Tractor Concept har New Holland indgået et samarbejde med Pininfarina og dermed indledt en ny æra for de smalleste vinmarker. Pininfarina udviklede et futuristisk design omkring et førerhus med høj komfort og høj sikkerhed, som er klar til elektrisk trækkraft i overensstemmelse med New Holland Clean Energy Leader-strategien.

Design inspireret af formen på en champagnefløjte

Inspireret af formen på en champagnefløjte – høj, bred i toppen og aftagende nedad i bunden – er stilen på maskinens front en reference til de vinbønder, som er dens vigtigste kundegrundlag. Denne form, sammen med det omsluttende glas, giver også operatøren et ekstraordinært godt udsyn på vinstokkene og rundt omkring, siger virksomheden. Det overordnede udvendige design udmærker sig ved de flydende og dynamiske bilinspirerede linjer. Den synlige ramme giver et sporty look. Kabinens form, der er vinklet i kørselsretningen, bidrager til køretøjets dynamik.

Det indre, som er let tilgængeligt gennem en stor enkelt dør og et drejeligt sæde, giver et behageligt miljø. Brugen af træ bidrager til førerhusets plyssede, luksuriøse fornemmelse og knytter igen an til kundens forretningsmæssige forbindelse til træet i vinfade.

“Vores banebrydende straddle-traktorkoncept giver et glimt af den fremtid, som premium-vinproducenter med smalle, højværdi vinmarker kan stræbe efter”, siger Carlo Lambro, brand president for New Holland.

“Det er resultatet af New Hollands lange historie med ekspertise i vinmarker over hele verden kombineret med den inspirerede innovation fra det legendariske designhus Pininfarina.

Det er et bevis på New Hollands konstante stræben efter at udvikle nye løsninger til at opfylde vores kunders mest specialiserede behov og varsler en yderligere udvidelse af vores omfattende tilbud – det bredeste i branchen.”

Pininfarina blev grundlagt i 1930 og har udviklet sig fra en håndværksvirksomhed til en international servicekoncern, der længe har været associeret med mærker som Ferrari.

GMC - New Holland, Elektrisk traktor - XPower-familien af elektriske løsninger

“Vi har arbejdet som et fælles team med New Holland for at udtænke Straddle Tractor, et koncept, der kan tilbyde en helt ny oplevelse,” siger Kevin Rice, Pininfarinas Chief Creative Officer. “Vi har udnyttet vores færdigheder, som vi har opnået gennem mere end 90 års bildesign, og kombineret en unik og karakteristisk stil med ydeevne på højeste niveau, idet vi altid har haft den menneskelige oplevelse i centrum. I New Holland har vi fundet en partner, der deler vores værdier og vores innovationsorienterede tilgang; vi er sikre på, at det nye koncept vil kunne markere den fremtidige retning for denne sektor.”

Sticky
Feb 26, 2022

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Glamsbjerg Maskincenter

    Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

    Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

  • KONTAKT GMC

    Adresse

     Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

    Åbningstider - Butik

     Man - Fre: 07:30 - 16:30
         Lør 09:00 - 12:00
         Søn Lukket

    Åbningstider - Værksted

     Man - Tors: 07:30 -15:45
         Fre: 07:30 - 15:15
         Lør: Lukket
         Søn: Lukket

    Telefon
    E-mail
  • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

    Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.