Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Temadag om biodiversitet og miljørigtige maskiner: Vejen til grøn omstilling!

Vejen til grøn omstilling kan være lang og fuld af udfordringer, især når det kommer til ukrudtsbekæmpelse og vedligeholdelse af grønne arealer. Derfor har vi samlet et hold af eksperter og producenter til en spændende temadag om biodiversitet og miljørigtige maskiner torsdag den 16. marts 2023.

Vi starter dagen med en velkomst og kaffe ved Glamsbjerg Maskincenter A/S kl. 9.00-9.30, og herefter vil der være indlæg fra de inviterede eksperter om biodiversitet og entreprenørarbejdet med biodiversitet. Blandt vores inviterede eksperter finder du Ann Berit Frostholm, indehaver af konsulentvirksomheden Nature Works, som har en stor viden inden for såning og behandling af områder med biodiversitet, samt anlægsgartnerfirmaet DK Skov & Have, som har specialiseret sig i entreprenørarbejde med biodiversitet.

Vi fra Glamsbjerg Maskincenter vil også præsentere vores GMC BIO CUT og PICKUP, en maskine som vi specielt har udviklet til høst af biodiversitetsarealer, samt andre maskiner specielt rettet mod behandling af bioarealer. Der vil også være præsentation af ukrudtsbekæmpelsessystemer med varmt vand, gasbrænding og varmluftsanlæg.

Husqvarna Pro vil også være til stede og introducere deres CEORA Robotklipper, som kan klippe områder op til 75000 m2, samt deres brede program af akku-håndholdte maskiner. Efter indlæggene vil der være mulighed for at afprøve de forskellige maskiner og udstyr, samt stille spørgsmål til producenterne, gæstetalere og vores personale.

Vi håber, at denne temadag vil give dig et godt indblik i, hvordan man kan imødekomme de stigende krav til miljørigtig og bæredygtig ukrudtsbekæmpelse og vedligeholdelse af grønne områder ved hjælp af biodiversitet og moderne teknologi. Vi ser frem til en spændende og lærerig dag sammen med vores gæster og samarbejdspartnere. Tilmelding er åben nu, så tøv ikke med at sikre din plads på denne unikke temadag.

Der er desværre begrænsede pladser, hvorfor du bedes booke en plads ved at skrive en mail til Kristian Jørgensen, e-mail: kj@gmc-fyn.dk 

Håber vi ses.
Venlig hilsen

“Team GMC”
Glamsbjerg Maskincenter A/S
Toftegårdsvej 2
5620 Glamsbjerg

Sticky
Mar 12, 2023

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.