Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Vi er blevet New Holland forhandler!

GMC - Kristian, Ulrik og Søren - New Holland

Det er med glæde, at vi kan afsløre nyheden; vi er blevet officiel forhandler af et af verdens førende brand indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner – New Holland. Det er en stor sejr, som gør, at vi hos Glamsbjerg Maskincenter kan tilbyde endnu mere til de erhvervsdrivende indenfor landbrug, have park og entreprenører på Fyn. New Holland står ikke blot bag maskiner til landbrug, men også et væld af større entreprenørmaskiner til industri og byggeri. De dækker dermed en stor del af vores kundeportefølje.

Kvalitetsmaskiner til landbrug, entreprenører og have park

Hvis man tror, at New Holland kun er lig med landbrugsmaskiner, så tager man fejl. Kvalitetsmærket byder også på et væld af maskiner, der bruges indenfor have park, entreprenør sektoren. Deres produktlandskab indeholder f.eks.:

 • Minigraver
 • Minilæsser
 • Gummiged
 • Rendegraver
 • Traktorer og kompakttraktorer
 • Teleskoplæssere

Landbrug er dog stadig dét, de er stærkest på. New Holland har med andre ord alt til landbruget f.eks. maskiner og udstyr som:

 • Landbrugstraktorer
 • Mejetærskere
 • Teleskoplæssere
 • Græsredskaber
 • Plove
 • Jordbearbejdning

Maskinerne fra New Holland er indbegrebet af kvalitet og teknologi. Virksomheden er helt fremme i skoene, når det kommer til at digitalisere deres maskiner og gøre dem til en

endnu mere integreret del af hverdagen – hvad enten du er entreprenør eller landmand er beskæftiger dig med den grønne sektor.

Køb og service af New Holland hos GMC

Hvad betyder det, at vi er blevet New Holland forhandler? For det første betyder det, at du får nemmere adgang til et væld af spændende og nye maskiner til dit erhverv. Udover at du stadig kan få serviceret din nuværende maskinpark, kan vi nu også tilbyde dig at få serviceret og repareret dine New Holland maskiner hos os i Glamsbjerg Maskincenter. Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave og kan skaffe enhver ønsket maskine hjem til dig.

Har du allerede kig på en maskine fra New Holland eller anden maskine i vores store produktprogram? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Om New Holland – verdens førende indenfor landbrugsmaskiner

I 2020 kunne det amerikansk stiftede firma fejre 125 år. Det hele begyndte i 1895, hvor Abe Zimmerman åbnede et værksted i New Holland i Pennsylvania i USA. Det startede med landbrugsmaskiner som kornmøller og traktorer – siden hen og flere årtier efter er brandet verdens førende indenfor landbrugsmaskiner. Det er med andre ord et mærke, alle inden for landbrug kender til. I dag har de hovedsæde i Italien, idét Fiat ejer størstedelen af aktierne i selskabet.

New Hollands hjerte er i landbrug, og deres værdier er derfor at gøre landbruget både lettere, mere effektivt og bæredygtigt. Det er deres innovative udvikling af maskiner et godt eksempel på. I 2019 lancerede New Holland sågar verdens første 100% metandrevne traktor. Og som New Holland selv skriver på deres hjemmeside:

”Virksomheden hjælper kunder med effektiv og rentabel drift med branchens førende løsninger fokuseret på innovation, bæredygtighed samt fremragende omkostningseffektivitet, der tager fat på megatrendene i landbruget – digitalisering og netværksmuligheder, automatisering, servicering samt alternative brændstoffer”.

Det gør det uden tvivl til et spændende brand, som vi absolut glæder os til at kunne forhandle til vores kunder.

Sticky
Feb 27, 2021
TAGS

One Comment

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.