Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

New Holland lancerer “flagskibet” T7 – intelligent traktor

New Holland Agriculture har præsenteret sit nye flagskib, T7 Heavy Duty (HD) traktor, for den europæiske presse ved et virtuelt lanceringsevent. Under overskriften “Intelligent landbrug på alle måder” fremhævede begivenheden mærkets vision om landbrug 4.0 og dets forpligtelse til at gøre fordelene ved intelligente landbrugsteknologier bredt tilgængelige for landmænd.

Kraftfulde ydeevne, smidighed  og alsidighed

Den nye T7 HD bevarer den kraftfulde ydeevne, den exceptionelle smidighed og den enestående alsidighed, som er kendetegnende for denne traktor, og leverer en overlegen arbejdsoplevelse med det helt nye Horizon Ultra-førerhus og næste generation af PLM Intelligence-funktioner. Den er ideel til entreprenører, der har brug for at multitaske i en række forskellige mark- og transportopgaver og søger et løft af deres komfort, effektivitet og produktivitet.

“Vi spurgte vores kunder, hvad de forventede af deres fremtidige traktor, og udviklede den nye generation T7 HD på baggrund af deres krav, og den leverer alt det, de drømte om”,

siger Sean Lennon, New Holland Agriculture, Europa.

“Vi har designet det helt nye Horizon Ultra-førerhus for at give dem den bedste arbejdsoplevelse med al den plads, komfort og kvalitetsfinish, som de bad om, og det mest støjsvage førerhus på markedet. Derudover vil den næste generation af PLM Intelligence gøre det lettere for dem at få adgang til vores intelligente landbrugsløsninger, som giver en betydelig merværdi i form af bedre beslutningstagning og præcis udførelse, hvilket øger deres effektivitet og rentabilitet.”

Horizon Ultra-kabinen er blevet redesignet fra bunden for at opfylde kundernes mest krævende forventninger: “T7 HD ser måske ud til at være den samme udefra, med det samme kompakte, stilfulde udseende”, forklarer Oscar Baroncelli, global leder af produktstyring af New Holland Landbrugstraktorer, “men den er helt ny indeni: kun 2 % af delene er overført fra den tidligere model! Den er mere forbundet end nogensinde før og sætter en ny rekord som den mest støjsvage i branchen med kun 66 dBA. Vi tror, at den vil ændre vores kunders oplevelse, når de arbejder i marken.”

Velkendt maskine med forbedret udsyn

T7 HD bevarer T7-seriens “familiefornemmelse” og tilbyder samtidig et rummeligt arbejdsmiljø, hvor føreren føler sig langt mindre indelukket af kabinestrukturen. Kabinen er blevet forlænget for at give ekstra plads til passageren og mere gulvplads. Kunderne vil sætte pris på den rigelige opbevaringsplads: et 30-liters opbevaringsrum bag sædet, som komfortabelt kan rumme førerens håndbagage, et kølerum med en kapacitet på 12 liter, et overdækket opbevaringsrum bag passagersædet med et USB-opladningspunkt og en stikkontakt til netspænding, åbne opbevaringsbakker i højre side af førerhuset og en opbevaringsbakke med net i tagrammen. Det nye design har yderligere forbedret udsynet foran og ned til det bageste anhængertræk og redskab, mens kameraer holder et sikkert øje med området omkring traktoren. En ny arbejdslyspakke med op til 24 LED-lamper sikrer, at der fortsat er synlighed omkring traktoren og redskabet om natten.

Fyldt med udstyr

Den rummelige kabine giver et yderst behageligt arbejdsmiljø med rene, overskuelige overflader og intuitiv betjening med ergonomisk placerede betjeningselementer på det nye SideWinder Ultra-armlæn og den brugervenlige IntelliView 12-tommers skærm. Betjeningselementerne kan konfigureres, så de passer til førerens præferencer, og tilpasningen er så enkel og omfattende som ønsket. CentreView-displayet, der er placeret midt på rattet – en nyhed i branchen – giver en klar synsfeltlinje. Det nye automatiske klimakontrolsystem med zonevalg, der er førende i klassen og har 35 % mere kapacitet end den tidligere model, opretholder nemt en behagelig temperatur på alle årstider. Topmodellen Auto Comfort-sædet har sideafhængig affjedring og et klimakontrolsystem, der fjerner fugt på varme dage eller varmer op på kolde morgener. Horizon Ultra-førerhusets avancerede tilslutningsmuligheder gør det muligt for kunderne at tage deres digitale liv med om bord uden besvær, da deres mobile enhed automatisk forbindes til skærmen og kan betjenes med en knap på armlænet.

På vej mod landbrug 4.0

T7 HD introducerer den næste generation af PLM Intelligence, som repræsenterer et skridt fremad i New Hollands strategi for Precision Land Management. Den markerer skiftet fra traditionelle landbrugspraksis til landbrug 4.0., hvor Precision and Interconnected Farming hjælper landmændene med at planlægge alle operationer på forhånd, styre hver enkelt maskines adfærd og ydeevne i realtid og opnå maksimal præcision og effektivitet.

“Disse nye udviklinger er resultatet af New Hollands strategi om at være mere og mere forbundet med vores kunder,” siger Carlo Lambro, præsident for New Holland Agriculture-brandet. “Servitization og digitalisering er portene til fremtiden. De har gjort det muligt at integrere den fysiske tilstedeværelse ved rattet med en række digitale tjenester, der betyder, at vi altid kan være ved vores kunders side og hjælpe dem med at få arbejdet gjort.”

Næste generations “intelligent traktor”

Næste generation af PLM Intelligence er en ny elektronisk arkitektur, som vil blive indført i alle New Hollands næste generation af udstyr, så kunderne vil finde den samme logik, når de skifter maskine, og nemt få adgang til data for at få arbejdet udført mere effektivt. Dette er en del af New Hollands strategi om at integrere digitale teknologier for at levere et intelligent og tilsluttet landbrug med brugervenlige løsninger, der gør landbruget mere bæredygtigt og produktivt. De omfatter de traditionelle applikationer til præcisionslandbrug, der har til formål at gøre operatørens liv lettere og samtidig optimere udbyttet og inputomkostningerne; løsninger baseret på tilslutningsmuligheder og overvågning med fokus på at forbedre maskinens produktivitet; og cloud-baserede løsninger baseret på dataanalyse og planlægning for at lette beslutninger om driftsledelse på bedriften.

Via “MyNewHolland-appen” kan kunderne registrere deres maskine og hente dens tekniske oplysninger og få adgang til MyPLMConnect-portalen, hvor de kan administrere deres flåde og landbrugsdata i et enkelt miljø. MyPLMConnect-systemet gør det muligt for dem at modtage dynamiske oplysninger i realtid fra de enkelte maskiner, der arbejder i marken, og analysere dataene for at træffe informerede beslutninger.

Autostyring lige ved hånden

New Holland introducerer også den nye PLM Cygnus-modtager, som er kernen i den forbedrede autostyringsarkitektur på sine traktorer med PLM Intelligence. Den giver en pålidelig position, kompenserer for terrænvariationer og hjælper med at få styrelinjer meget hurtigt, hvilket giver præcis og pålidelig styring. Modtageren understøtter også New Hollands satellitbaserede korrektionskilder ud over den meget nøjagtige RTK-korrektion, der distribueres gennem mærkets PLM RTK+-netværk.

Remote Assistance nedbringer nedetiden

New Hollands avancerede tilslutningsmuligheder hjælper også kunderne med at minimere nedetiden. Maskinen er forbundet til landmanden og forhandleren, som kan overvåge placeringen og status for de registrerede tilsluttede enheder.  De kan foretage fjerndiagnostik via New Holland Remote Assistance-værktøjet og støtte føreren i førerhuset med IntelliView Connect-funktionen, som gør det muligt at dele skærmsessioner. Maskinen er også forbundet til New Hollands kontrolrum, som advarer forhandleren om fejlkoder, foreslår løsninger og kan endda forebygge eventuelle fejl.

Sticky
Feb 23, 2022

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.