Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

New Holland præsenterer Metan drevet koncept traktor

‘New Holland præsenterede en opdateret version af sin koncepttraktor, som kan drives af metan eller CNG og har flere tilslutningsmuligheder og en mere bilagtig stil.

New Holland Agriculture præsenterede på “Farm Progress Show” den seneste udvikling i sin vision for landbrugets bæredygtige fremtid: en koncepttraktor drevet af metan eller komprimeret naturgas (CNG), der nytænker designet af denne maskine og afslører en forbundet fremtid. Mærket forestiller sig fremtidens landbrug som værende fuldstændig uafhængigt af energi: et landbrug, der ikke kun producerer fødevarer, men også de materialer, der er nødvendige for at generere den energi, som det bruger til at drive sine aktiviteter og drive sine traktorer og andre maskiner. En sådan selvforsynende fremtid kan opnås i dag med New Hollands avancerede teknologi og visioner.

“Den nye koncepttraktor, der drives af metan eller CNG, er den seneste udvikling i New Hollands stræben efter bæredygtig og effektiv teknologi gennem innovation”, siger Carlo Lambro, New Holland Agriculture Brand President.

“Dens banebrydende motor leverer den samme ydelse og har den samme holdbarhed som den tilsvarende standardmotor, men med langt lavere driftsomkostninger. Den kombinerer alternative brændstoffer og avanceret landbrugsteknologi for at skabe et vitalt led, der lukker kredsløbet i den energiuafhængige landbrugsbedrifts gode cirkel ved at køre på den energi, der produceres fra jorden og affaldsprodukter.”

At skubbe til grænserne for innovation for at være pioner inden for alternative brændstofløsninger

New Holland har skubbet grænserne for innovation inden for rene energiløsninger i mere end et årti gennem sin Clean Energy Leader-strategi. Det var den første producent, der tilbød 100 % kompatibilitet med biodiesel tilbage i 2006. I 2009 udviklede New Holland verdens første brinttraktorkoncept, NH2, som beviste, at denne teknologi med nul emissioner kan anvendes i fremtiden. Dette var et nøgleelement i mærkets koncept Energy Independent Farm, der blev lanceret på samme tidspunkt.

New Holland fortsatte med at udforske alternative brændstoffer, der kunne give færre emissioner og lavere driftsomkostninger. I 2012 skabte New New Holland sin første prototype af en propan-drevet traktor og er nu i gang med at udvikle T6 Propane Power-traktoren i samarbejde med Propane Education & Research Council (PERC).

I 2013 præsenterede New Holland sin første T6 Methane Power-traktorprototype, som er blevet videreudviklet og testet med kunder.

Den metan-drevne koncepttraktor: ydeevne og holdbarhed som dens dieselækvivalent med op til 30 % besparelser på driftsomkostningerne. Den nye metan-drevne koncepttraktor bygger på grundlaget af de tidligere T6 Methane Power-prototyper for at opnå et betydeligt teknologisk fremskridt. Den er udstyret med en drivlinje, der anvender en banebrydende effektiv forbrændingsteknologi, der er udviklet specifikt til landbrugsapplikationer af FPT Industrial, et mærke under CNH Industrial, som har været pioner inden for naturgastræk i de sidste 20 år. Den 6-cylindrede NEF-motor udvikler 180 hk med samme effekt og drejningsmoment som den tilsvarende standarddieselmotor. Den har også den samme holdbarhed og de samme serviceintervaller og giver op til 30 % besparelser på driftsomkostningerne. Det innovative tankdesign med en rørformet kompositstruktur i lag giver en hel dags autonomi på linje med en tilsvarende dieselmodel.

Den metan-drevne koncepttraktors drivlinje har den ekstra fordel, at den er støjsvag, idet motorstøjniveauet reduceres med op til 2-3 dBA. Det svarer til en reduktion på ca. 50 % af støjen fra kørsel ved kørsel, hvilket gør den ideel til kommune-, gård- og transportarbejde.

Under reelle feltforhold producerer den metan-drevne koncepttraktor mindst 10 % lavere CO2-emissioner og reducerer de samlede emissioner med 80 % sammenlignet med en standarddieselmotor. Dens miljøpræstationer forbedres yderligere, når den drives af biomethan, der produceres af afgrøderester og affald fra energiafgrøder, der dyrkes på gården, hvilket resulterer i en CO2-emissionsprofil på næsten nul.

På denne måde udgør den metan-drevne koncepttraktor et vigtigt led i den gode cirkel, der giver en CO2-neutral produktion, hvor den energiuafhængige gård producerer den energi, den har brug for til at drive sine aktiviteter, opvarme gårdens bygninger og drive sit udstyr. Biomethan som et bæredygtigt brændstof er særlig velegnet til landbrug, da de har råmaterialerne og pladsen til at huse en biogasanlæg til produktion af gassen.

Biogasanlægget fodres med specifikt dyrkede energiafgrøder, animalsk affald, madaffald eller afgrøderestere. Den kan bruge affald fra fødevarefabrikker, supermarkeder og restauranter ud over de materialer, der indsamles på gården. Den biogas, der produceres i biodigesteren, overføres til en raffineringstation, hvor den omdannes til metan af brændstofkvalitet til at drive bedriftens køretøjer og maskiner. Metanen kan også bruges til at drive en generator til at producere elektricitet, som kan bruges på gården, og det overskydende kan sendes til elnettet for at forsyne lokalsamfundene med strøm. Biprodukterne fra bioforgasning kan anvendes som naturlig gødning på bedriftens marker.

Det nye koncept gentænker traktordesignet

CNH Industrial’s designteam har nytænkt traktorens styling og ladet sig inspirere af bildesign for at skabe et fuldt integreret karrosseri og samtidig fremhæve ikoniske New Holland-stilelementer som f.eks. de aggressive luftindtagsrør og lygter på motorhjelmen. De skabte også et stærkt branddesign som f.eks. det unikke bladformede sæde og de karakteristiske lygter.

Det dækkende karrosseri er en perfekt illustration af en fuldt integreret designtilgang med motorhjelmen, de forreste og bageste kofangere og brændstoftanken, der skaber et flydende, stilfuldt udseende. Wrap-around-ruder giver 360 graders udsyn med en forøgelse på 20 % af det glaserede område i forhold til en standardtraktor. Det svævende glaskuppeltag med fuldt integreret Precision Land Management-modtager giver et fuldstændig panoramisk design – en landbrugsmæssig nyhed – og giver et uhindret udsyn til læsseren på alle tidspunkter, hvilket letter arbejdet, lige fra læssearbejde til fodring af kvæg.
Det indvendige af førerhuset tilbyder et rydningsfrit arbejdsmiljø med alle vigtige betjeningselementer på det integrerede armlæn og yderligere kontrol, der er tilgængelig via det interaktive display i loftet. Det fastmonterede display med fast nav på rattet bevæger sig med rattet, når det hæves eller sænkes for at tilpasse sig førerens størrelse, hvilket sikrer optimal synlighed på displayet i alle positioner.

New Hollands metan-drevne koncepttraktor lukker den gode cirkel for den energiuafhængige bedrift. Den kombinerer visionære designkoncepter med avancerede teknologier, udvidet konnektivitet og pålidelig drivlinjeteknologi, som allerede er tilgængelige, hvilket giver næring til innovation og giver et glimt af en bæredygtig fremtid med effektivt og produktivt landbrug.

Fueling Innovation er et eksempel på iværksætterånden i forbindelse med at finde alternative brændstofkilder, men det følger også vores arv fra over 120 år med at skabe innovative og praktiske produkter til landbruget. Fra vores strategier for præcisionslandforvaltning, såsom NHDRIVE-konceptet for autonome køretøjer og vores engagement i at være førende inden for ren energi, er New Holland forpligtet til at finde nye og bedre måder at gøre innovativt udstyr tilgængeligt og mere produktivt på.

Sticky
Feb 26, 2022
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.