Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Vi styrker vores salgsteam – Velkommen til vores nye sælger, Mads Madsen!

Vi er glade for at kunne præsentere en spændende tilføjelse til vores team hos Glamsbjerg Maskincenter. Mads Brandt Lægdsgaard Madsen, en talentfuld ung mand på 26 år med stor erfaring inden for landbrug og maskiner, har valgt at slutte sig til vores team.

Mads vil primært beskæftige med salg af “Have-Park”, mindre entreprenør maskiner og minilæssere.
Vi håber meget at alle vores gode kunder og leverandører vil tage godt imod Mads og benytte sig af den viden og rådgivning som han kan bidrage med.

Madsen er en udlært landmand og har siden 2018 været selvstændig, hvor han har leveret sin ekspertise inden for kørsel med en bred vifte af maskiner til landbrug, entreprenører og håndværkere. Han har også opbygget en vellykket virksomhed med salg af brugte maskiner, herunder traktorer og have-/parkmaskiner.

Vi er overbeviste om, at Mads Madsens erfaring og kompetencer vil være til stor gavn for vores kunder og vores virksomhed. Han er en dedikeret og entusiastisk person, der brænder for landbrug og har en imponerende viden om de maskiner, vi forhandler her hos Glamsbjerg Maskincenter.

Mads Madsen ser frem til at møde vores kunder og deltage i faglige samtaler om landbrugsmaskiner og maskinløsninger. Han ønsker at hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger, der passer til deres individuelle behov.

Vi opfordrer alle vores kunder til at besøge Glamsbjerg Maskincenter og tage en snak med Mads Madsen. Han er klar til at give gode råd og tilbud, der kan hjælpe med at optimere landbrugsarbejdet og finde de rette maskiner til enhver opgave.

Vi er begejstrede for at byde Mads Madsen velkommen i vores team, og vi er sikre på, at han vil bidrage til vores fortsatte succes og styrke vores engagement i at levere de bedste landbrugsmaskiner og løsninger til vores kunder.

Mads er allerede nu klar til at hjælp og kan træffes direkte pr. mail mm@gmc-fyn.dk elller på telefonnummer 54551441.

Vi ser frem til at høre og se jer!

Sticky
Jun 02, 2023

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.