Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

New Holland løfter sløret for et unikt “Straddle-traktor koncept til smalle marker

New Holland Agriculture, der er en del af CNH Industrial, løfter sløret for og giver et glims af fremtiden med sit innovative “Straddle Tractor Concept”, der er specielt designet til at opfylde de krævende krav der stilles i arbejdet ved de smalle vinmarker, der er typiske for de bedste vindyrkningsområder som Champagne, Médoc og Bourgogne. Spændende for os i Danmark i tilfælde af behovet for “smalle” maskiner.

New Holland Agriculture, der er en del af CNH Industrial, giver et glimt af fremtiden med sit innovative Straddle Tractor Concept, der er specielt designet til at opfylde de krævende krav i de smalle vinmarker, der er typiske for de bedste vindyrkningsområder som Champagne, Médoc og Bourgogne. Disse virksomheder producerer vine af høj kvalitet og høj værdi på druer, der dyrkes i rækker, der er mindre end halvanden meter brede, ofte på stejle skråninger og på små vinmarker. Under disse forhold høstes druerne i hånden, og det meste af vedligeholdelsesarbejdet udføres ved hjælp af en traktor, der kører hen over rækkerne.

For at udvikle “Straddle Tractor” konceptet har New Holland indgået et samarbejde med Pininfarina og dermed indledt en ny æra for de smalleste vinmarker. Pininfarina har udviklet et futuristisk design omkring et førerhus med høj komfort og høj sikkerhed og er klar til elektrisk trækkraft i overensstemmelse med New Holland Clean Energy Leader-strategien.

Carlo Lambro, New Holland Brand President, sagde: “Vores banebrydende straddle-traktorkoncept giver et glimt af den fremtid, som vinbønder med smalle, værdifulde vinmarker kan stræbe efter. Det er resultatet af New Hollands lange historie med fremragende resultater i vinmarker over hele verden kombineret med den inspirerende innovation fra det legendariske designhus Pininfarina. Det er et bevis på New Hollands konstante stræben efter at udvikle nye løsninger til at opfylde vores kunders mest specialiserede behov, og det varsler en yderligere udvidelse af vores omfattende tilbud – det bredeste i branchen.”

Kevin Rice, Pininfarina Chief Creative Officer, forklarer: “Vi har arbejdet som et fælles team sammen med New Holland for at udtænke Straddle Tractor, et koncept, der kan tilbyde en helt ny oplevelse. Vi har udnyttet vores færdigheder fra mere end 90 års bildesign og kombineret en unik og særpræget stil med ydeevne på højeste niveau, idet vi altid har haft den menneskelige oplevelse i centrum. I New Holland har vi fundet en partner, som deler vores værdier og vores innovationsorienterede tilgang; vi er sikre på, at det nye koncept vil kunne markere den fremtidige retning for denne sektor.”

Her får vi et hurtigt blik ind i fremtiden som venter.

 

Sticky
May 03, 2022
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.