Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Kom og bliv en del af vores succes – Vi søger en dygtig traktormekaniker/montør til vores værksted på Fyn!

Er du en dygtig og alsidig traktormekaniker/montør, og søger du nye udfordringer i en travl hverdag med mange spændende opgaver, så har vi jobbet til dig! Hos Glamsbjerg Maskincenter søger vi en ny kollega til vores værksted, da vi fortsat har forrygende travlt.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af reparation og service på traktor og andre maskiner til landbrug og
entreprenører. Du vil få mulighed for at arbejde med nye og brugte maskiner fra New Holland, Schäffer og andre kendte producenter.

En typisk dag vil inkludere klargøring af nye og brugte maskiner, service og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner både på værkstedet og hos kunden (vi har flere servicebiler), eftersyn af maskiner og diagnosticering og fejlfinding.

Vi søger en selvstændig mekaniker/montør med gode IT-kundskaber og en kunde- og serviceminded tilgang til arbejdet. Du er ordensmenneske, mødestabil og energisk, og du trives i en travl hverdag med mange udfordringer. Kendskab til New Holland er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i gode og moderne rammer, med fast og trygt ansættelsesforhold samt gode kollegaer i en fri omgangstone. Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling gennem kurser og efteruddannelse, efter ønske og dialog herom.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning, CV og eventuelt andet relevant materiale/certificeringer til værkfører Nikolaj Haumann på e-mail: nih@gmc-fyn.dk.
Vi afholder samtaler løbende og indtil vi finder den rette M/K, men ansøgning og CV skal være modtaget senest d. 1. april 2023.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Nikolaj Haumann på telefon 54 55 09 30 eller på mail: nih@gmc-fyn.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Se også: Kom og bliv en del af vores salgsteam – Kunne du tænke dig, at arbejde med spændende produkter og skabe succesfulde resultater i en dynamisk virksomhed som er i kraftig vækst? 

Sticky
Feb 23, 2023
TAGS

One Comment

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.