Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Methan yder som diesel – og er samtidigt skånsomt overfor miljøet

New Holland T6 Methane Power er verdens første 100% metandrevne traktor, der er sat i produktion, og den er nøglen til CO2 reduktion – uden at gå på kompromis med ydeevnen. Biometan traktoren er endnu en brik i puslespillet, i “den grønne omstilling” processen. Traktoren kan tankes direkte fra gasnettet eller på specifikke biogas tankstationer, og New Holland kan med denne traktor give dig en miljøvenlig løsning og samtidit indfri alle behov for muskler og hestekrafte i aktiviteterne i din virksomhed.

Sand bæredygtighed

Med samme niveauer af effekt og omdrejningsmoment som dens dieselækvivalent drager du også fordel af op til 30% lavere driftsomkostninger.
99 % færre partikler og en reduktion af CO2– udledninger på 10% og på 80% af samlede udledninger med biometan, som næsten udrydder CO2-udledningerne til nul.

Testet og klar til brug

Siden den første prototype i 2013 har New Holland kontinuerligt testet metandrevne traktorprototyper overalt i verden. I 2020 vil du begynde at se de første traktorer på markerne omkring dig.

Energi-uafhængighed

Konceptet om Energy Independent FarmSM er kernen af New Hollands strategi for ren energi, en vision, der blev lanceret for over et årti siden.
T6 Methane Power traktoren er nøglen til at færdiggøre konceptet om “Energy Independent FarmSM”, lukke cirklen for en komplet CO2-neutral cyklus – fra mark til energiproduktion og tilbage til marken.

Kontakt Salgschef og partner Kristian B. Jørgensen på kj@gmc-fyn.dk eller ring 64721460 for at høre nærmere samt et godt tilbud på din næste traktor – som har muskklerne og samtidigt bidrager positivt til totaløkonomien og oven i købet støtter op om den grønne omstilling.

Sticky
Sep 05, 2022
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.