Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Batteridrevne haveredskaber fra Husqvarna

Husqvarna har nogle af markedets bedste batteridrevne og ledningsfri haveredskaber

Vores byer vokser. Vi bliver flere mennesker. Vores grønne områder har fået en større betydning. Og vores forventninger og krav til støj og og forurening er blevet strengere. Det er tydeligt, at der er brug for en renere og mindre støjskabende håndtering af vores offentlige grønne områder samt private haver – mindre støjsvagt, renere og mere skånsomt. 

Fremtidens virksomheder vokser i stilhed!

Uden direkte emissioner, uden røg og med lavt støjniveau har Husqvarnas batteriudsyr en ydeevne, der svarer til de traditionelle benzindrevne udstyr – men som hverken forstyrrer nabolaget eller bryder ny lovgivning om støjniveau.

Husqvarnas batteridrevne og ledningsfri haveredskaber er så lydsvage at de giver dig mulighed for at starte tidlige og slutte senere fordi støjen simpelthen ikke bliver gene fra andre. Samtidig er vedligeholdelses- og driftomkostningerne lavere end nogensiden før. Til sammenligning ligger det på niveau med STIHLs lydsvage haveredskaber. 

Hvis du hverken selv kender, eller kan gennemskue, forskellen på Husqvarna og STIHL, og går med overvejelser om at købe en af disse to mærker, er du velkommen til at kontakte os  +45 64 72 14 60 / kontakt@gmc-fyn.dk eller komme forbi vores forretning på Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg til en uforpligtende snak. Vi er her, når du har brug for os.

Er det værd at investere i batterier?

Benzin er dyrt. Det er elektricitet ikke. Så når du investerer i batteridrevet udstyr, varer det ikke længe, før du får dine penge tilbage. 

Hver eneste batteriopladning koster blot en brøkdel af prisen på en tank brændstof – Husqvarnas batteridrevne haveredskaber tjener sig hurtigere ind, end man skulle tro. Og når de har gjort det, tjener du penge, hver gang du oplader dem.

På Husqvarnas hjemmeside kan du udregne hvor mange dage der går før din investering i batteridrevne haveredskaber har tjent sig hjem. Udregningen er baseret på hvor mange daglige påfyldninger du måtte have. Prøv selv her -> Trim omkostninger og øg overskuddet  

Hvis du eksempelvis har 6 daglige påfyldninger, begynder en batteridrevet løsning allerede at betale sig hjem efter 31 dage.

Hvor længe holder batteriet?

Arbejdstiden med et fuldt opladet batteri afhænger af 3 variabler: (1) batteriens kapacitet, (2) hvilken maskine batteriet bruges med og (3) om du udfører let eller kraftig klipning/trimning.

Skemaet viser et estimat over den driftstid, du kan forvente af dit Husqvarna-batteriudstyr i forskellige arbejdssituationer. 

Opladningstiden for et fuldt opladet batteri afhænger af kapaciteten på batteriet og den oplader, du bruger. I mange tilfælde bliver opladningstiden kortere end driftstiden. Det betyder, at du med to batterier kan arbejde konstant – ét batteri i drift og det andet batteri til opladning.

Fra enkle værkstedopladere til feltopladere, lynopladere m.m. Husqvarna har løsninger til at holde batteridrevne udstyr godt kørende. Deres smarte opladningsalgoritme oplader hurtigt batteriet på til 80% på bare en halv time, før de fortsætter med de sidste 20%.  

Benzindrevet kraft. Batteridrevet enkelhed!

Husqvarnas serie af batteridrevet udstyr dækker de fleste opgaver inden for have og park. Fra beskæring til trimning og klipning til blæsning. 

De fleste af os elsker ryddelige stier, græsplæner, parker, haver og grønne områder. Men vi kan ikke altid lide støjen og røgen, der kan være forbundet med at få arbejdet gjort. Og her kan Husqvarna være et godt svar på en effektiv, grøn og langtidsholdbar løsning – med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Glamsbjerg Maskincenter er her, når du har brug for os!

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad mulighederne er med Husqvarna, er du velkommen til at kontakte salgschef Kristian Bøgedal Jørgensen direkte på telefon: +45 21 64 66 70 eller mail: kj@gmc-fyn.dk for en uforpligtende snak om hvad der eventuelt er bedst for dig og din situation. Glamsbjerg Maskincenter er her, når du har brug for os. Og vi står klar til at hjælpe dig videre.

 

 

 

Sticky
Sep 01, 2019
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.