Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Minigravere med store “muskler” | Heavy-Duty design

Allerede tilbage i 1999 lancerede New Holland Construction sit mærke for entreprenørmaskiner på det nordamerikanske marked, som omfattede kompakte gravemaskiner. Dengang var New Holland en af de eneste producenter, der tilbød en hel serie af kompakte gravemaskiner med nul halesving til brug på de mest smalle og trange steder. I 2011 tilføjede New Holland Construction den 5,5 ton tunge kompakte gravemaskine E55Bx. Dette var den første MTS-model (minimal tail swing), der blev tilbudt, og den har vundet øjeblikkelig popularitet på markedet, siger virksomheden. Den har et helt nyt førerhus og et banebrydende bomdesign, der giver føreren rækkevidden fra en maskine med lang arm og gravestyrken fra et kortarmsdesign.

Flere modeller i New Hollands minigravemaskiner sortiment 

New Hollands produktlinje af kompakte minigravemaskiner omfatter E18B, E27B, E35B og E55Bx. New Hollands kompakte minigravemaskiner er designet til at være alsidige og levere den række af kræfter, som du forventer til din anvendelse. Hvis din virksomhed arbejder med boligbyggeri, underjordiske rør/elektrisk arbejde, landskabspleje, nedrivning eller kommercielt byggeri, så kan New Holland helt sikker tilbyde en model, der er skræddersyet til at opfylde dine krav. Disse maskiner tilbyder pålidelige, finjusterede motorer og hydraulisk ydeevne, der resulterer i kraft og øget brændstoføkonomi.

E18B har foldbare “vinger”, der passer til den variable bredde af sporene, som kan udvides fra 39 til 52 tommer. I den fuldt udvidede sporposition giver E18B nul halesving, hvilket gør den velegnet til projektbud. En firevejsklinge, der fås på E35B, giver 23 til 25 graders venstre- og højrevinkelbevægelse til rydning, planering og opfyldning. New Holland-kompaktgravemaskiner er designet til brug med redskaber, og de omfatter standardmæssigt ekstra hydraulik, hvilket gør dem klar til brug af gribere, hakker og andre redskaber.

Minigravere med store “muskler” | Heavy-Duty design

Den nyeste model i New Hollands sortiment af “kompakte” minigravemaskiner er E55Bx. E55Bx har tilstrækkelig størrelse og kraft til at klare forskellige opgaver inden for boligbyggeri, underjordiske rør/el, landskabspleje, nedrivning eller kommercielle byggeopgaver. Med en kabinehøjde på 8 fod og 4 tommer er maskinen nem at transportere mellem byggepladserne. E55Bx er også lille nok til trange rum, men har alle de muskler, den ydeevne og den produktivitet, du forventer af en gravemaskine af mellemstørrelse. Bommen, armen og svingbøjlen på E55Bx har store tværsnitssegmenter for at give større styrke i tilknytning til redskabet. Den nederste struktur strækker sig til tandhjulene, hvilket forstærker sporene og undervognen på de optimale punkter.

E55Bx omfatter også et standard dozerblad – med en øget tilkørselsvinkel på 38 grader til færdigplanering. For at øge evnen til opfyldning og planlægning kan der også fås et firevejs dozerblad som ekstraudstyr. E55Bx er designet med føreren i tankerne og har individualiserede komfortindstillinger, forbedret udsyn fortil, til siderne og bagtil samt ergonomisk placerede betjeningselementer og måleinstrumenter.

Godt råd før købet

“Uanset hvilken dybde du mener, du har brug for at grave, så køb en maskine, der kan grave 10 procent dybere”, siger Tharen Peterson, produktmarketingspecialist for New Holland Construction. “Det er for det meste forskellen mellem en standardstok og en langstok. Jeg anbefaler at demonstrere maskinerne, så du kan få en fornemmelse af, hvordan maskinen fungerer og reagerer på det, du har brug for, at den gør. Graver en standardpind dybt nok, eller har du brug for den ekstra dybde eller rækkevidde, som den lange pind giver?”

Få gode råd før dit køb hos os (Glamsbjerg Maskincenter).

Kontakt salgschef, Kristian B. Jørgensen og hør mere om de mange muligheder og køb af din næste minigraver, som passer til netop dit behov.

Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformulsar her på siden. Find den her.

Sticky
Feb 24, 2022
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.