Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

NYHED: Nytænkning i sprøjteteknologi hos Glamsbjerg Maskincenter – til fremtidens landbrug

Glamsbjerg Maskincenter er stolte over at præsentere en banebrydende udvikling inden for sprøjteteknologi, der markerer en ny æra i sprøjteforhandlingen. Dette initiativ, som inkluderer lanceringen af et revolutionerende koncept samt etableringen af to værdifulde partnerskaber, er udviklet som respons på en voksende efterspørgsel fra vores kunder. Det afspejler vores dedikation til at tilbyde fleksible og teknologisk avancerede løsninger, der møder de moderne landbrugsbedrifters behov.

Innovativ genbrug og opgradering af sprøjter – Nyeste teknologi

Forstående at investering i ny sprøjteteknologi repræsenterer en væsentlig beslutning for mange landmænd, har Glamsbjerg Maskincenter udviklet et unikt koncept. Vi fokuserer nu på at opkøbe, klargøre og teknologisk opgradere brugte sprøjter med den seneste GPS-teknologi. Denne fremgangsmåde sikrer, at vi kan tilbyde sprøjteløsninger af høj kvalitet til en mere overkommelig pris, samtidig med at vores kunder får adgang til den mest effektive og præcise sprøjteteknologi, der findes på markedet i dag.

Styrkelse gennem samarbejde

Vores ambition om at forbedre sprøjteforhandlingstilbuddet styrkes af to nye samarbejder. Vi har indledt et partnerskab med Michael Christoffersen fra Schaumann Sprayers, en ekspert inden for sprøjteteknik med enestående viden. Michael, der er certificeret til at syne og godkende sprøjter, vil være en nøglefigur i den daglige drift og salg hos GMC-Schaumann, der vil fokusere på både nye og brugte sprøjter.
Michael Christoffersen siger at: “det er svært at være lille i dag” så det er en naturligt at gå sammen, særligt fordi at vi hos GMC får mange henvendelser fra kunder som skal bruge sprøjter.
I landbruget er der flere som oplever en usikkerhed i om landbruget skal drives i 3, 5 eller 10 år – samt andre usikkerheder i branchen.
Derfor er vi gået sammen med et nyt koncept og meget tæt samarbejde, som er landsdækkende.

Det nye samarbejde betyder også at vi vil introducere vores nye fælles logo som samentere det nye tætte samarbejde, udover at Michael også vil have sin daglig gang på matriklen i Glamsbjerg.

 

 

Michael Christoffersen vil, som ekspert på området, være manden du skal kontakte for mere information om sprøjter i det nye samarbejde – “GMC Schaumann Sprayers”

 

Vores andet nye samarbejde er med Berthoud, en førende fransk producent af sprøjter, som er anerkendt for deres innovation og kvalitet.

Berthouds produktlinje, der omfatter alt i store sprøjer samt selvkørende enheder, giver os mulighed for at udvide vores tilbud med nogle af de mest avancerede sprøjter på det europæiske marked. Som en del af dette partnerskab vil vi tilbyde og servicere Berthoud sprøjter over hele Danmark.

Fremtiden for sprøjteteknologi

Med disse initiativer ser Glamsbjerg Maskincenter frem til at understøtte danske landmænd med teknologier, der forbedrer både effektivitet og produktivitet, og som samtidig fremmer et mere bæredygtigt landbrug. Vi er forpligtede til at være i spidsen for udviklingen inden for landbrugsteknologi, og vores nye koncept og partnerskaber markerer kun starten på denne rejse.

 

 

For yderligere information om vores brede udvalg af sprøjteløsninger, opfordrer vi dig til at besøge vores hjemmeside eller kontakte os direkte. Kontakt Michael Christoffersen direkte på  mail: gmc-schaumann@gmc-fyn.dk eller mobil: 24 60 97 28 for mere information om sprøjter – både nye fra Berthoud sprøjter, brugte sprøjter eller muligheden for upgradering af din nuværende sprøjte med den nyeste teknologi.

 

Hos Glamsbjerg Maskincenter er vi dedikerede til at hjælpe dig med at navigere fremtidens landbrug ved at tilbyde de bedste værktøjer og teknologier – for fremtidens lanbrug.

 

Sticky
Mar 09, 2024

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.