Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Oplev nyhederne hos Glamsbjerg Maskincenter til åbent hus 2023

Glamsbjerg Maskincenter byder dig velkommen til åbent hus den 29. april fra kl. 9.00-16.00. Der vil være masser af spændende nyheder inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner, og du vil også kunne deltage i sjove aktiviteter og få faglig sparring.

Oplev den nye New Holland T7.300 LWB, en traktor, der kan klare det helt tunge arbejde. Den har en lang akselafstand og PLM-Intelligence styring, der er velegnet til pto-arbejde og transportopgaver. Motoren er en FPT Industrial 6,7 liters, sekscylindret med Hi-eSCR2-teknologi med en maksimal ydelse på 300 hk samt et drejningsmoment på 1.249 Nm ved 1.300 o/min. Det er en traktor, der er spot on til det danske marked og en model, Glamsbjerg Maskincenter forventer sig meget af også med baggrund i den større dækmontering, der giver øget trækkraft, ydelse og reducerer jordkomprimeringen.

Der vil også være mulighed for at se smalsporstraktoren T4.100F, der er baseret på den førende serie af TN specialtraktorer og fremstillet efter samme modulkoncept. Dette sikrer, at hver enkelt model kan tilpasses præcist til brugerens behov med dokumenteret driftssikkerhed.

Kom og se den helt nye serie af minigravere. Der er femten nye minigraver-modeller, der dækker alle vægtklasser fra én til 6.5 tons. Der er også to helt elektriske modeller med nul emission, branchens største udvalg af todelte bomme, modeller uden udsving på bagenden og med kort radius samt to 100% elektriske modeller med nul emission.

Glamsbjerg Maskincenter har også et godt tilbud til alle kunder. Slå én terning og gang det med 100 – så har du din pris! To buskryddere vil blive solgt til udvalgte kunder til en pris, som fastsættes ved at de heldige kaster én terning, og øjene ganges med 100 (pris mellem 100-600 kr.).

Men det stopper ikke her. Der vil også være mulighed for at “Rafle dig till din rabat med 3 terninger”. Slå tre terninger og se, hvor stor en rabat du får. Du vil dog altid få minimum 10% rabat på alle “ikke-nedsatte” varer i butikken.

Og mens du kigger på de mange maskiner, tilbyder vi også en pølse, øl, vand og kaffe til alle gæsterne. Der vil også være masser af sjove aktiviteter, faglig sparring og en chance for at møde andre i branchen.

Så tag din kalender frem og sæt et stort kryds ved den 29. april fra kl. 9.00-16.00, hvor Glamsbjerg Maskincenter holder åbent hus og præsenterer den nye New Holland T7.300 LWB, den komplette og helt nye serie af minigravere og meget mere!

Glamsbjerg Maskincenter byder på mange andre gode tilbud, sjove aktiviteter og faglig sparring. Så tag dine venner og familie med, og nyd en dag fyldt med spændende oplevelser.

Vi glæder os til at se dig på dagen. Husk at alle tilbud gælder kun til “åbent hus” den 29. april og så længe lager haves.

 

 

Sticky
Apr 17, 2023
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.