Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

New Holland T7 Methane Power LNG Prototype Traktor Vinder Prestigefyldt Green Good Design Award 2023

Vi hos Glamsbjerg Maskincenter er utroligt stolte og begejstrede over at dele den fantastiske nyhed om, at New Holland T7 Methane Power LNG Prototype traktoren har vundet den prestigefyldte Green Good Design Award 2023! Dette markerer et signifikant skridt i New Holland’s bæredygtighedsengagement og fremtidens landbrugsteknologi.

Bæredygtig Innovation

Denne model er verdens første traktor drevet af flydende naturgas (LNG) og er skabt af CNH Industrial’s in-house design team, med inspiration fra naturen og New Holland’s nye signaturdesign. Det fremhæver brandets engagement i bæredygtighed og præsenterer et estetisk og innovativt design, der accentuerer traktorens bæredygtige brændstofforbrug.

Design og Funktionalitet

Med ‘Clean Blue’ farven og det nye ydre design, komplimenterer T7 Methane Power LNG prototype traktoren brandets nye designstil, der inkluderer den oplyste New Holland ikoniske blad på motorhjelmen og en full-length skydome tag for forbedret synlighed og en større følelse af rum. Belysning er transformeret fra en funktion til et kerndesignelement, med bladets form der udlåner sig til belysningsdesignet.

Kulneutral Landbrug

Dette prototype traktor er et spring fremad i retning af New Holland’s Carbon Neutral Farming strategi. Den kan køre på flydende biomethan fremstillet fra husdyrgødning og gylle, hvilket leverer en bedre end kulneutral drift. Dette er i perfekt harmoni med den tilgang, som Bennamann, UK-baseret start-up og partner med New Holland, foreslår. De fokuserer på innovation omkring indsamling, behandling og opbevaring af flygtig metan for at låse op for cirkulær økonomi fordelene for kunder og levere en lokal, ren energirevolution.

En Ære og Et Skridt Fremad

Carlo Lambro, Brand President for New Holland Agriculture, udtalte: “Vi er beæret over at modtage denne Green Good Design Award… T7 Methane Power LNG kombinerer fantastisk design med stor teknologi og innovation. Jeg vil takke alle teams, der arbejdede på dette særlige projekt og vores interne design teams for det store kreative arbejde.”

Kom og Oplev Fremtiden hos Glamsbjerg Maskincenter

Vi inviterer alle vores kunder og interesserede til at besøge Glamsbjerg Maskincenter for at opleve og lære mere om denne revolutionerende traktor og de mange andre innovative løsninger, vi tilbyder fra New Holland. Dette er fremtiden, og vi er klar til at guide dig gennem den!

#NewHolland #Bæredygtighed #Innovation #GlamsbjergMaskincenter #GreenGoodDesignAward

Sticky
Sep 21, 2023
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.