Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Glæden ved den smukke have

Den kender du sikkert, og den er da pragtfuld. Men også her gælder det, at man skal yde før man kan nyde. Det med at få slået græsset, vil mange nok mene ikke er det sjoveste der findes. Men det kan faktisk være en helt god oplevelse. Tillad os at præsentere et par løsninger, som måske kan inspirere dig.

Håndterbare og kraftfulde walk behind maskiner fra Klippo

Klippo er en maskine der bare holder. Du har en ven i havearbejdet i mange år fremover, hvis du vælger en af disse kraftkarle. Så robuste er de, at det ikke er usædvanligt, at en enkelt maskine kan gå i arv til næste generation. Dette skyldes ikke mindst, at kvaliteten ikke er noget man her går på kompromis med, heller ikke den der ikke umiddelbart kan ses.

Klippo græsslåmaskiner er også lækkert designet, og det gælder hvad enten du udser dig en fra Excellent, Komet eller Pro-serien. Der er masser af gode modeller at vælge mellem, uanset om du ønsker træk eller ej, eller hvilket klippesystem du foretrækker. Prøv for eksempel en mulcherklipning, som finder græsset der så fungerer som gødning. Det er maskiner som Klippo der holder din plæne smuk i årevis.

Find vores walk behind fra Klippo her: https://gmc-fyn.dk/graesklipper/graesslamaskiner-maskiner

 

 

Få komfortabel og effektiv plæneklipning med Viking

Med succesfuld erfaring fra 1981, ved de godt hvad de laver hos Viking. Her er virkelig tale om kvalitetsmaskiner, der forvandler plæneklipning fra at være et surt slid til en leg. Græsslåmaskiner fra Viking har flere fordele, til en start er flere af modellerne svanemærkede, takket være deres miljøvenlige drift.

Du kan med disse maskiner opleve særlige tiltag, som den specialudviklede bioklip, QuickFix hurtiglås, samt ikke mindst den suveræne SmartChoke teknologi, der starter motoren nemt og sikkert – hver gang. Nok er en plæneklipper ikke et stykke legetøj, men derfor må den jo gerne være rar at arbejde med. Med en forhjulstrukket og manøvredygtig kvalitetsmaskine fra Viking bliver det i hvert fald ikke nemmere.

Find vores walk behind fra Viking her: https://gmc-fyn.dk/graesklipper/graesslamaskiner-maskiner

 

 

Og dog, hvad med at ordne det hele fra køkkenbordet?

Eller hvor du nu foretrækker at placere dit luksuslegeme. Hvis du får sved på panden af at bevæge dig ud i haven, eller bare hellere vil bruge tiden på noget andet, så behøver du ikke at søge længere. En iMOW plæneklipper er den intelligente robot, der ordner din græsplæne på en smart måde, og leverer en perfekt klipning, mens du laver noget andet.

Fremtidens græsslåmaskine leveres med en dockingstation, hvor dit vidunder automatisk kører hen når det er tid til opladning, eller regnen øser ned. Der findes modeller du kan styre med en app fra din smartphone, og alle er naturligvis udstyret med sensorer, der effektivt sikrer imod skader. Din Viking iMOW har en masse spændende features, som du bør unde dig selv at høre nærmere om.

Lige nu sparer du 25% på alle vores Viking iMOW robotplæneklipper. Kontakt os for at høre nærmere. Ring på +45 21 64 66 70 

 

 

Vi hjælper dig gerne med din vanskelige beslutning

Du er sikker klar over, at det der med plæneklippere er et af livets afgørende spørgsmål. Vi har en hel del at vælge mellem – nogle kan bedst lide moderen, mens andre som bekendt foretrækker datteren. Under alle omstændigheder er du meget velkommen til at kontakte os, og få råd og vejledning om din nye græsslåmaskine.

Skal vi hjælpe dig til en god plæneklipper?

Så ring eller skriv til salgschef Kristian Jørgensen på tlf. 21 64 66 70 eller på mail: kj@gmc-fyn.dk

Vi glæder os til at hører fra dig.

 

 

Sticky
Jul 22, 2019
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.